«Ερυθρός Αστέρας, Μπόρνμουθ και Έιμπαρ για Κότνικ»

«Ερυθρός Αστέρας, Μπόρνμουθ και Έιμπαρ για Κότνικ»

Σλοβενικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον ομάδων από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για τον Μάτιτς Κότνικ και ακόμα πιο έντονο από την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα. Αναφέρεται στην καλή παράδοση που χτίζεται με τους Σλοβένους τερματοφύλακες και στις απαιτήσεις ύψους 750.000 ευρώ από τον Πανιώνιο.

Ο Μάτιτς Κότνικ βρίσκεται ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της σλοβενικής ιστοσελίδας Ekipa.svet24. Ο νυν βασικός τερματοφύλακας της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο 31χρονος Καναδός Μίλαν Μπόργιαν που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει με μεταγραφή και κατόπιν αυτού, οι Σέρβοι έχουν «ξεσκονίζουν» την αγορά για υποψήφιους αντικαταστάτες του, έχοντας τοποθετήσει το όνομα του Σλοβένου τερματοφύλακα σε περίοπτη θέση.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως παίζει ρόλο η καλή παράδοση που έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια στην εξαγωγή γκολκίπερ από τη Σλοβενία, με αποκορύφωμα φυσικά τον Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ προφανώς το γεγονός ότι ο Μιλόγεβιτς έχει στο ραντάρ του γενικότερα τους παίκτες των Κυανέρυθρων, τον έχει βοηθήσει να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για τον 28χρονο.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Κότνικ, σε περίπτωση που τελικά ο Ανδρέας Γιαννιώτης αποχωρήσει από τους Ερυθρόλευκους, πράγμα το οποίο τονίζεται και στο εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο παράλληλα κάνει λόγο για ενδιαφέρον ομάδων που αγωνίζονται σε κορυφαία ευρωπαϊκά. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στη γερμανική Ίνγκολσταντ, τις αγγλικές Μπόρνμουθ, Ρέντινγκ και Μπρέντφορντ και την ισπανική Έιμπαρ. Συν τρεις ομάδες από το MLS και τον κυπριακό Απόλλωνα Λεμεσού.

Επίσης, γίνεται λόγος για απαιτήσεις ύψους 750.000 ευρώ από τους Νεοσμυρνιώτες για την παραχώρηση του Κότνικ, τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2020. Ο 28χρονος ανήκει στον Πανιώνιο από το καλοκαίρι του 2017, έχοντας υπογράψει τότε στους Κυανέρυθρους ως αντικαταστάτης του Ανδρέα Γιαννιώτη. Έχει καταγράψει 49 εμφανίσεις και έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του σε 19 ματς, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακας της Super League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ