Ενοχλημένος ο Παπαδόπουλος: «Δεν αξίζω αυτή την αντιμετώπιση!»

Ενοχλημένος ο Παπαδόπουλος: «Δεν αξίζω αυτή την αντιμετώπιση!»

Την ενόχλησή του για τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου του ΟΦΗ προς το πρόσωπό του εξέφρασε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο.

Άδικες χαρακτήρισε τις αποδοκιμασίες του κόσμου του ΟΦΗ προς την ομάδα, αλλά και τον ίδιο προσωπικά, μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο.

Στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, ο Ελληνας τεχνικός άφησε κάθε ενδεχόμενο ανοικτό για την παραμονή του στον πάγκο των Κρητικών λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν αξίζω αυτήν την αντιμετώπιση από τον κόσμο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην συνέντευξη τύπου

«Ξέραμε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η άποψη μου είναι ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, με ένταση, ρυθμό και κατοχή μπάλας. Καταφέραμε να προηγηθούμε και ίσως θα έπρεπε να προηγηθούμε πιο νωρίς. Παρ’ όλα αυτά, πήγαμε στο ημίχρονο με το υπέρ μας σκορ κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν έκανε φάσεις πέρα από μια στατική φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την ισορροπία μας αλλά την βρήκαμε ξανά και ίσως θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με μεγαλύτερο σκορ. Επειδή έχει συμβεί ξανά, το να προηγηθούμε και να μην κερδίσουμε αυτό δεν είναι σύμπτωση. Πολύ εύκολα μπορεί να πει κάποιος ότι είναι θέμα φυσικής κατάστασης, αλλά για εμένα είναι ψυχολογικό. Η ομάδα έχει ανάγκη τη νίκη και με μια φάση που ο αντίπαλος σκοράρει.

Για εμένα είναι θέμα ψυχολογίας και δεν είναι πρόβλημα φυσικής κατάστασης όπως λένε μερικοί. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ισοπαλίας και αύριο είναι μια άλλη ημέρα. Αύριο θα συζητήσουμε για την επόμενη μας ημέρα με τους ανθρώπους που με αξιολογούν. Δεν μου αρέσει η εικόνα στο τέλος προς την ομάδα, τους παίκτες και προς το πρόσωπο μου. Δεν νομίζω ότι αξίζω αυτό το πράγμα. Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει με θετική ενέργεια γιατί δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή.

Οι άνθρωποι που είναι στην διοίκηση, έχουν γνώση και αυτό που έγινε στο τέλος δεν είναι όμορφο και όπως είπα, δεν το αξίζω. Αν είναι για το καλό της ομάδας να γίνει κάτι, εγώ θα το κάνω πρώτος. Δεν αγαπάει κανείς περισσότερο την ομάδα από εμένα και έτσι νιώθω. Μπορεί να κάνω και λάθος. Η ομάδα δεν άξιζε να χάσει τους βαθμούς. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, υπάρχει ένας πολύ ποιοτικός παίκτης όπως ο Ντίνας, ο Βουό, ο Πλατέλλας. Έπρεπε να βγάλω το Ντίνα, με εντολή του γιατρού. Εγώ είμαι εδώ για να παλέψω.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ