Άρης: Αυτά θα αλλάξει ο Τόνσο

Άρης: Αυτά θα αλλάξει ο Τόνσο

Ο Άρης αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες μέρες τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, που επιφέρει αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Μάρτιν Τόνσο είναι ο ποδοσφαιριστής, η απόκτηση του οποίου , θα φέρει αρκετές αλλαγές στον Άρη. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιλογή  του Σάββα Παντελίδη, που τον πιστεύει και τον θεωρεί εξαιρετική λύση για την ενίσχυση  της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας του.

Ο Τόνσο αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με τον εκπρόσωπο του και θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.  Εκτός από την προσφορά που θα έχει στο αγωνιστικό κομμάτι, με βάση την ποιότητα του ποδοσφαιριστή, η απόκτηση του αλλάζει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη.

Συγκεκριμένα:

1)    Ο Σάββας Παντελίδης ήθελε έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί και να φτιάξει παιχνίδι και να σκοράρει. Αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι ο Μάρτιν Τόνσο, που μπορεί να δώσει στον Άρη , στοιχεία που του λείπουν στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

2)      Η αξιοποίηση του Γιουνές είναι ακόμα ένα σημείο στο οποίο μπορεί να βοηθήσει ο Τόνσο. Μέχρι στιγμής ο Τυνήσιος  επιθετικός δεν έχει τροφοδοτηθεί όπως θα έπρεπε και οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν ότι αυτό μπορεί να αλλάξει με την απόκτηση του Τόνσο.

3)   Στον αρχικό μεταγραφικό  σχεδιασμό του Άρη, είχε ληφθεί η απόφαση για την απόκτηση ενός επιθετικού κορυφής. Το όνομα του Γιαταρά, μάλιστα, βρισκόταν στη κορυφή της λίστας. Όταν , όμως, προέκυψε το θέμα του Τόνσο, τα πράγματα άλλαξαν, καθώς θεωρήθηκε εξαιρετική περίπτωση. Ο Άρης δεν θα προχωρήσει, πλέον, σε απόκτηση επιθετικού.

4)  Ο Ντιγκινί αγωνίστηκε τις περισσότερες φορές στα μέχρι τώρα παιχνίδια του Άρη , πίσω από τον Γιουνές. Ο Γάλλος , πλέον, υπολογίζεται για την κορυφή της επίθεσης, καθώς και για να καλύψει όποιο κενό δημιουργηθεί σε πιθανή απουσία των Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία, στα δυο άκρα της μεσαίας γραμμής.

5)  Οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν ότι η απόκτηση ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή όπως ο Τόνσο και ο συναγωνισμός που θα υπάρξει, θα λειτουργήσει ευεργετικά και για τον Μαρτίνες, που μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ