Δύσκολη αποστολή για ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Δύσκολη αποστολή για ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας όπου έχει μόλις 3 νίκες σε 15 επισκέψεις.

Ο ΠΑΟΚ έχει μια δύσκολη αποστολή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος καθώς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη σήμερα στις 19:30. Ο Δικέφαλος δεν έχει καλή προϊστορία στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, όπου μετράει μόλις τρεις νίκες σε 15 επισκέψεις, ενώ ακόμη έχει δύο ισοπαλίες και 10 ήττες!

Η τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα ήταν στην Τρίπολη, στις 4/3/2018 όταν έχασε με 3-2 και έκτοτε μετράει 18 νίκες και μια ισοπαλία στα 19 τελευταία ματς.

Όπως και να έχει ο Δικέφαλος θέλει να φτάσει σήμερα στην 14η νίκη του σε 15 αγώνες της Super League ώστε να κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Θα είναι το πρώτο ματς μετά την επίσημη πώληση του Πρίγιοβιτς και εκτός από τον Βέρνμπλουμ (χάνει την υπόλοιπη σεζόν) απών θα είναι και ο Κάνιας, που είχε ένα πρόβλημα στο ισχίο.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια , Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Καρέλης και Ακπόμ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δοκίμασε για την ενδεκάδα τους: Πασχαλάκη, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Πέλκα και Ακπόμ. Για τη θέση του σέντερ φορ δοκιμάστηκε και ο Καρέλης αντί του Ακπόμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ