Μπούσης: «Να είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας» (pic)

Μπούσης: «Να είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας» (pic)

Ο Μιχάλης Μπούσης έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την ισοπαλία του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο τονίζοντας πως οι Κρητικοί πρέπει να μείνουν ενωμένοι για να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, μετά την εντός έδρας ισοπαλία των Κρητικών κόντρα στον Πανιώνιο με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έστειλε το δικό του μήνυμα για στήριξη της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας των μελανόλευκων τόνισε ότι πρέπει να μείνουν ενωμένοι οι Κρητικοί για να πετύχουν τους στόχους τους και ζήτησε στήριξη από τον κόσμο ενόψει συνέχειας.

«Πρέπει να μείνουμε μαζί και ενωμένοι. Πρέπει να εμπιστευτούμε την πρόοδο και να είμαστε υπομονετικοί. Εμπιστεύομαι απόλυτα το τεχνικό τιμ και τους παίκτες που θα επικρατήσουν στο τέλος. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από τη νίκη που θέλουμε όλοι μας αλλά η σπουδαιότητα δεν έρχεται εύκολα, πρέπει να είσαι ενωμένος και να σκάψεις βαθιά για να είσαι σπουδαίος. Θα ήθελα να δω την υποστήριξή σας στην ομάδα μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάμε ΟΦΗ, ΠΑΜΕ ΟΜΑΔΑ, ΠΑΜΕ ΚΡΗΤΗ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του μεγαλομετόχου του ΟΦΗ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ