ΑΕΚ : Στη Λαμία για τον Ρότσα

ΑΕΚ : Στη Λαμία για τον Ρότσα

Την περίπτωση του Λουίς Ρότσα του Παναιτωλικού εξετάζει η ΑΕΚ, η οποία θα στείλει άνθρωπο της ομάδας για να τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό εκτός έδρας για την 13η αγωνιστική της Super League, ωστόσο τα βλέμματα της Ένωσης είναι στραμμένα και στο παιχνίδι της Λαμίας με τον Παναιτωλικό.

Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, άνθρωπος της ΑΕΚ θα παρευρεθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προκειμένου να παρακολουθήσει τον Λουίς Ρότσα του Παναιτωλικού.

Ο άσος της ομάδας του Αγρινίου βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Νίκου Λυμπερόπουλου, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θέλει να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για τον ποδοσφαιριστή για να δει εάν θα προχωρήσει την περίπτωσή του.

Ο Λουίς Ρότσα αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, μία θέση που δείχνει ότι πονάει η ΑΕΚ, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ θεωρεί δεν έχει αξιόλογες εναλλακτικές επιλογές πέρα από τον Λόπες.

Ο 24χρονος, ύψους 1,74, Πορτογάλος αμυντικός βρίσκεται στον Παναιτωλικό από το 2016 και μετράει μέχρι στιγμής 37 συμμετοχές 2 γκολ και μία ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ