Με Μουνιέ και Μακέντα η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Με Μουνιέ και Μακέντα η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε τόσο τον Αντονί Μουνιέ όσο και τον Φεντερίκο Μακέντα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (13/01, 19:00). Στη 18άδα ο Όμρι Άλτμαν.

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague (13/01, 19:00).

Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται οι Άντονι Μουνιέ και Φεντερίκο Μακέντα, ο Γάλλος στην πρώτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα μετά από σχεδόν τρεις μήνες και ο Ιταλός επιθετικός απευθείας ως βασικός, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο μήνα και έχοντας κάνει μόλις δύο προπονήσεις. Παράλληλα, ο Όμρι Άλταν επέστρεψε στη 18άδα για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στο γόνατο.

Κατά τ’ άλλα, ο Διούδης θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι οι Κολοβέτσιος και Μαυρομμάτης, δεξιά ο Γιόχανσον και αριστερά ο Ινσούα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παίξει ο Κάτσε μαζί με τον Δώνη, ενώ τριάδα πίσω από τον προωθημένο Μακέντα θα αγωνιστούν -αριστερά προς δεξιά- οι Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ και Μπουζούκης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Μπουζούκης, Μακέντα.

Στον Πράσινο πάγκο βρίσκονται οι: Ξενόπουλος, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Βέργος, Τζανδάρης, Εμμανουηλίδης, Άλτμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ