Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Τόνσο

Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Τόνσο

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός θα ανηφορίσει στη συμπρωτεύουσα για να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τον Άρη και θα παρακολουθήσει από κοντά το ματς με τη Λαμία (14/01, 7 μ.μ.).

Έτοιμος να ντυθεί στα κίτρινα είναι ο Μαρτίν Τόνσο, που τα βρήκε σε όλα με τον Άρη και το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωσή του.

Ο Αργεντίνος θα κάνει το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη αύριο (14/01), προκειμένου να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Στη συνέχεια, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα γίνει και επίσημα παίκτης των κίτρινων. Μιας και είναι μέρα αγώνα, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης και να δει από κοντά την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Λαμία (7 μ.μ.).

Εκτός από αυτή του Τόνσο, οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν και την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μίχαϊ Κόρχουτ, σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο. Για να τελειώσει η υπόθεση εκκρεμεί ένα έγγραφο που θα σταλεί από το Ισραήλ, όπου και ο Ούγγρος αμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη φανέλα της Χάποελ Μπερ Σεβά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ