Βιεϊρίνια: «Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, το σημαντικό είναι η ομάδα»

Βιεϊρίνια: «Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, το σημαντικό είναι η ομάδα»

Σίγουρος πως θα σκοράρει κόντρα στον Αστέρα δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που σχολίασε και την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στην Τρίπολη με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 65′ και το πανηγύρισε με την ψυχή του δαγκώνοντας με μανία το σήμα στη φανέλα του Δικέφαλου. Ο Πορτογάλος άσος σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, σχολίασε το παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες, τη φυγή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τον Πασχαλάκη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη, με έναν δύσκολο αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, δεν ήμασταν η ομάδα που θέλουμε να είμαστε. Αλλάξαμε όμως στο δεύτερο ημίχρονο. Κλείσαμε τους χώρους, διορθώσαμε πολλά πράγματα και το αποτέλεσμα τα λέει όλα».

Για το γκολ του: «Όπως είχα πει εγώ θέλω να σκοράρω. Πέτυχα το γκολ, το έψαχνα πολύ, ήθελα να το αφιερώσω στην κόρη μου που μου ζητάει να βάλω γκολ και στον πεθερό μου που έχει γενέθλια. Ηταν τέτοιο το σημείο του φάουλ και ήμουν σίγουρος πως θα σκοράρω».

Για την φυγή του Πρίγιοβιτς: «Μας έφυγε ένας πολύ σημαντικός παίκτης, έχουμε άλλους όμως να κάνουν τη δουλειά όμως είναι ο Ακπομ. Συνεχίζουμε. Το σημαντικό είναι η ομάδα. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν».

Για τον Πασχαλάκη: «Ο Πασχαλάκης μας κράτησε, είναι σημαντικό να έχεις έναν τέτοιο τερματοφύλακα, που να μπορεί να σε κρατήσει όρθιο».

Για την συνέχεια, είπε: «Εμείς έχουμε πει και δεν αλλάζουμε, πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Μας στεναχώρησε η ήττα από την Παναχαϊκή, όμως έχουμε κι άλλο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι πάντα. Έχουμε τρία στην έδρα μας και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα μέχρι να φτάσουμε στην ΑΕΚ για να διατηρήσουμε την διαφορά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ