Τσιλιανίδης: «Μετά το πρώτο γκολ πέσαμε ψυχολογικά, η ευθύνη είναι δική μας»

Τσιλιανίδης: «Μετά το πρώτο γκολ πέσαμε ψυχολογικά, η ευθύνη είναι δική μας»

Στις χαμένες ευκαιρίες του Αστέρα Τρίπολης και στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης σε δηλώσεις μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ.

Οι Αρκάδες ηττήθηκαν 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να στέκεται στις φάσεις που δημιούργησε η ομάδα του χωρίς να τις μετουσιώσει σε γκολ, αλλά και στο πρώτο τέρμα των Ασπρόμαυρων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες, μετά το γκολ που δεχθήκαμε δεν ήρθαμε στο γήπεδο και δυστυχώς το πληρώσαμε και με άλλα γκολ. Ο ΠΑΟΚ έχει βαθύ ρόστερ, με καλούς ποδοσφαιριστές όπως κι εμείς βέβαια. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αν παίρναμε το προβάδισμα θα ήταν διαφορετικά. Εκεί κρίθηκαν όλα. Περιμέναμε να μπούμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος.

Όταν έχεις να παίξεις με τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας συνεχόμενα, σίγουρα είναι δύσκολα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις, και αν το κάνουμε αυτό μαζί και με το πάθος που χρειάζεται, θεωρώ πως θα πάρουμε βαθμούς από τους μεγάλους. Μετά το πρώτο γκολ πέσαμε ψυχολογικά, η ευθύνη είναι δική μας. Ο Πασχαλάκης έκανε σπουδαίες επεμβάσεις αλλά φταίμε και εμείς που δεν τελειώσαμε καλύτερα τις φάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ