Μαουρίσιο: «Να συνεχίσουμε έτσι έως το τέλος»

Ο Βραζιλιάνος επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε σωστά τη δουλειά του και πήρε αυτό που ήθελε στην Τρίπολη

Μαουρίσιο: «Να συνεχίσουμε έτσι έως το τέλος» | to10.gr

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε, το περιμέναμε έτσι ήταν και πέρυσι. Αυτή τη φορά πήραμε αυτό που θέλαμε. Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, μας μίλησε ο προπονητής βάλαμε τα γκολ και ήμασταν σοβαροί. Είναι μία νίκη σημαντική για εμάς, μας διατηρεί στην ίδια απόσταση από τους αντιπάλους μας».

Για το αν νιώθει πως με τη νίκη αυτή ξεχρέωσε την περσινή ήττα: «Δεν θεωρώ πως χρωστούσαμε κάτι. Αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα κάθε παιχνίδι σημασία έχουν οι βαθμοί όχι ποιος θα σκοράρει. Μακάρι να πάμε έτσι μέχρι το τέλος».

Για το δικό του γκολ και το αν αντέχει τα συνεχή παιχνίδια:
«Θα κάνω το καλύτερο δυνατό να βοηθήσω την ομάδα μέχρι το τέλος. Αυτό κάνουμε όλοι, να τα δίνουμε όλα. Ο Σάκχοφ και ο Κάνιας δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο, θα είναι μαζί μας στα επόμενα παιχνίδια».

Για τον Πρίγιοβιτς και αν αλλάζουν πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας:
«Φυσικά πρέπει να αλλάξουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Ο Πρίγιοβιτς είχε διαφορετικό στυλ, ο Καρέλης έχει άλλο, ο Ακπομ ένα διαφορετικό. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε αναλόγως με το ποιος παίζει. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, ποιοτική και όλοι μαζί θα πρέπει να δώσουμε όλα όσα έχουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο