Βαλιέντε: «Μας μένει η πίκρα, ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος»

Βαλιέντε: «Μας μένει η πίκρα, ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος»

Ο Ισπανός μέσος του Αστέρα τόνισε ότι οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει.

Στις πολλές ευκαιρίες που έχασε ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Χοσέ Βαλιέντε, μετά την ήττα των Αρκάδων από τον ΠΑΟΚ με 3-0.

Ο Ισπανός μέσος τόνισε ότι ο Αστέρας στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος από τον Δικέφαλο, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, που θα άλλαζε ριζική την εικόνα του παιχνιδιού.

«Μας μένει η πίκρα για το πρώτο μέρος που ήμασταν καλύτεροι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβηρας άσος, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Τόνσο στον Αρη, τονίζοντας ότι ο Αργεντινός θα λείψει πολύ από τον Αστέρα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το σημείο στο οποίο κρίθηκε το ματς ήταν πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί με ευκαιρίες για γκολ, δεν το πετύχαμε και αυτό μας κόστισε στο δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ δίκαια βρίσκεται στην κορυφή, ωστόσο μας μένει η πίκρα για το πρώτο μέρος που ήμασταν καλύτεροι.  Προτιμώ να παίζω σαν αμυντικός χαφ, αλλά από εκεί και πέρα, όπου θέλει ο προπονητής. Ο Τόνσο είναι πολύ καλός παίκτης και θα μας λείψει, αλλά πιστεύω μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε εκ των έσω. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα αλλά αν παίξουμε όπως στο πρώτο μέρος, πιστεύω πως θα μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ