Τα ρεκόρ πάνε και έρχονται

Τα ρεκόρ πάνε και έρχονται

Τα τρία τέρματα που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, θεωρούνται ως η καλύτερη επίδοση της τελευταίας πενταετίας σε εκτός έδρας παιχνίδι για τους Θεσσαλονικείς.

Τα τρία γκολ του Δικεφάλου στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης συγκαταλέγεται ως μια από τις καλύτερες επιδόσεις για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου την τελευταία πενταετία. Οι Ασπρόμαυροι, το είχαν πετύχει και στις 31 Αυγούστου του 2014, με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο Δικέφαλος, νίκησε 4-0 τον Πλατανιά στα Περιβόλια πετυχαίνοντας τρία γκολ στο δεύτερο μέρος (52′ Σαλπιγγίδης, 83′ Μακ, 90′ Σκόνδρας). Το ρεκόρ όμως συνέβη στις 6 Ιανουαρίου του 2013 στην Κομοτηνή, με προπονητή τον Γιώργο Δώνη, όταν βρέθηκε να χάνει 1-0 με αυτογκόλ του Κάτσε στο 32′ και τελικά θριάμβευσε με 4-1 χάρη σε γκολ των Λάζαρ (70′). Σαλπιγγίδη (76′), Γιάννου (87′) και Σταφυλίδη (90′).

Ο ΠΑΟΚ, συνεχίζει να βελτιώνει τις κορυφαίες εκτός έδρας επιδόσεις του σε σχέση με το παρελθόν του. Σε σύγκριση με το 1972-73, οι Θεσσαλονικείς είχαν έξι νίκες και δύο ισοπαλίες στα πρώτα οκτώ παιχνίδια μακριά από τη Θεσσαλονίκη, φέτος προχωρά με επτά νίκες και μόλις μια ισοπαλία. Τότε είχε παραμείνει αήττητος εντός και εκτός έδρας στους πρώτους 19 αγώνες, που είναι και το ρεκόρ του στην κορυφαία κατηγορία  το οποίο πλέον απειλεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ