Ο παίκτης που κάνει ευτυχισμένο τον Μαρτίνς

Ο παίκτης που κάνει ευτυχισμένο τον Μαρτίνς

Ο Γκιγιέρμε (απ)έδειξε και στην Λιβαδειά πόσο σημαντικός είναι για την εικόνα του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος κάνει όλες τις δουλειές και ο Μαρτίνς χαρακτηρίζει ιδανικό οκτάρι τον λατινοαμερικάνο. Παίκτης – βαρόμετρο για τους ερυθρόλευκους ο 27χρονος μέσος.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από το ρεπορτάζ που σας μετέφερε to10.gr για την επιρροή που έχει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Γκιγιέρμε και ο Βραζιλιάνος μέσος των ερυθρόλευκων (απ)έδειξε και στην Λιβαδειά πόσο σημαντικός είναι για την σωστή λειτουργία της ομάδας του Πειραιά.

Μια εξαιρετική εμφάνιση από τον 27χρονο μέσο, μια «γεμάτη» εμφάνιση που βοήθησε τους πειραιώτες να παίξουν πολύ καλό ποδόσφαιρο κι αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζει πρώτος απ’ όλους ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Γκιγιέρμε είναι ο παίκτης – βαρόμετρο για την καλή εικόνα των  ερυθρόλευκων και είναι μπροστάρης των προσπαθειών της ομάδας το τελευταίο δίμηνο. Ο Μαρτίνς δείχνει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον Βραζιλιάνο μέσο και θεωρεί υπερπολύτιμο τον 27χρονο μέσο για την υλοποίηση των πλάνων του.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον λατινοαμερικάνο μέσο και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως σε ανύποπτο χρόνο (πριν ο Γκιγιέρμε κερδίσει φανέλα βασικού) ο Πορτογάλος είχε πει στους συνεργάτες του στο Ρέντη, πως ο Βραζιλιάνος θα είναι από τους παίκτες που θα κάνουν την διαφορά.

Δείτε για παράδειγμα τα παιχνίδια που ο Γκιγιέρμε δεν ήταν στα πάνω του, όπως το ματς Κυπέλλου πριν από λίγες μέρες στην Ξάνθη. Δεν ήταν καλός ούτε ο Ολυμπιακός και αυτό δεν είναι τυχαίο γιατί πολύ απλά ο Βραζιλιάνος μέσος έχει τις δυνατότητες να κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο.

Ο Μαρτίνς θεωρεί ιδανικό 8άρι τον πρώην μέσο της Λα Κορούνια και θα πρέπει εδώ να επισημάνουμε ότι όταν ο Γκιγιέρμε είναι συγκεντρωμένος στο ματς μπορεί να κάνει τα πάντα, βοηθώντας και σε δημιουργία, όπως έκανε και στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του έμπειρου μέσου και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως ο Γκιγιέρμε ήρθε στην χώρα μας έχοντας «θητεία» σε δύο πολύ μεγάλα πρωταθλήματα, σε Ιταλία και Ισπανία. Ο Μαρτίνς στηρίζει πολλά για την συνέχεια στον Βραζιλιάνο μέσο και ειδικά για τα παιχνίδια απέναντι στη Ντινάμο Κιέβου.

Ο τεχνικός των πειραιωτών εκτιμά πως ο Γκιγιέρμε θα είναι από τους καθοριστικούς παράγοντες στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και περιμένει δύο μεγάλα παιχνίδια από τον Βραζιλιάνο απέναντι στη Ντινάμο Κιέβου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ