Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Άρη

Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Άρη

Ο Άρης κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τη Λαμία με το γκολ του Ματίγια στις καθυστερήσεις. Οι οπαδοί του, πάντως, τον αποδοκίμασαν δικαιολογημένα, καθώς πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση.

Χουλιάν Κουέστα

Θεατής του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έσωσε την ομάδα του στη φάση του 65ου λεπτού, όταν και πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Μπερτόλιο.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα, όμως, δεν κατάφερε να βοηθήσει, με εξαίρεση μια δυο ατομικές ενέργειες, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του. Σε ρηχά νερά η απόδοση του.

Φραν Βέλεθ

Ο κορυφαίος παίκτης του Άρη στο παιχνίδι. Με  πάθος και δύναμη, έβγαινε πάντα πρώτος στη μπάλα και κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες από τους αντίπαλους επιθετικούς.

Γιώργος Δεληζήσης

Έδειξε διάθεση και πάθος και ήταν καλός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ προωθήθηκε σε όλες τις στημένες  φάσεις που κέρδισε η ομάδα του στη μεγάλη περιοχή της Λαμίας. Ο γνωστός Δεληζήσης.

Γιώργος Βαλεριάνος

Με ατομική ενέργεια κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Άρη. Ήταν η μοναδική φάση που του βγήκε στο παιχνίδι, σε ότι αφορά την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Λευτέρης Ιντζόγλου

Προσπάθησε, αλλά ήταν εμφανώς επηρεασμένος  από το μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας. Έκανε αρκετές λάθος πάσες στη μεσαία γραμμή.

Χαβιέρ Ματίγια

Ο άνθρωπος του αγώνα για τον Άρη, καθώς χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με μια εξαιρετική εκτέλεση φαουλ. Από τους λίγους που είχαν καθαρό μυαλό, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.  

Μπρούνο Γκάμα

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που χτύπησε στο 10ο λεπτό στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ματέο Γκαρσία

Σε πολύ ρηχά νερά κυμάνθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι η απόδοση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Έχουν λείψει από τον Άρη οι επελάσεις του, ενώ έχει γίνει αρκετά προβλέψιμος.

Νικολά Ντιγκινί

Ξεκίνησε το παιχνίδι στη κορυφή της επίθεσης. Προσπάθησε αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι , καθώς βρέθηκε σε άσχημη μέρα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Άλεξ Μενέντεθ

Πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του Γκάμα και αγωνίστηκε στη αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, όμως, πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση και έγινε αλλαγή.

Χαμζά Γιουνές

Αν ο Ματίγια δεν έδινε τη νίκη στον Άρη, θα ήταν ο μοιραίος για την ομάδα του, καθώς στο 79ο   λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει.

Μπάμπης Παυλίδης

Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ