Χάβος : «Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα και κοιτάξαμε κατάματα τον αντίπαλο»

Χάβος : «Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα και κοιτάξαμε κατάματα τον αντίπαλο»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του ο τεχνικός της Λαμίας.

Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία, σύμφωνα με τον Μάκη Χάβο. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες γα να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θεωρώ ότι έγινε καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανές ότι θέλαμε να διαφυλάξουμε και οι δυο το 0-0, παρά να δημιουργήσουμε φάσεις, και είναι λογικό μετά τη διακοπή. Εμείς είχαμε λίγο καλύτερο ρυθμό επειδή παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, ο Άρης δεν είχε παιχνίδι Κυπέλλου. Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάξαμε καλύτερα το παιχνίδι, δημιουργήσαμε φάσεις και μπορούσαμε να προηγηθούμε με τον Μπαράλες και τον Μπερτόλιο.

Ο Άρης έχασε ευκαιρία με τον Γιουνές. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν ισοπαλία, όμως ο αγώνας λήγει όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές θα βάλεις γκολ στις καθυστερήσεις και άλλες θα το δεχτείς. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από την ομάδα μου. Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη, που ήταν δύσκολη. Με χαροποιεί που παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα και κοιτάξαμε κατάματα τον αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ