Μπράνκο και… Ακπομ φέρνουν Μπονατίνι στον ΠΑΟΚ

Μπράνκο και… Ακπομ φέρνουν Μπονατίνι στον ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος είναι πρώτο φαβορί για τον Βραζιλιάνο σύμφωνα και με Βρετανό ρεπόρτερ της Γουλβς, ενώ η εμφάνιση του Ακπομ «κόβει» τον Μπεργκ.

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα κλείσει το θέμα του επιθετικού για τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο εκλεκτός για την αντικατάσταση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς φαίνεται ότι θα είναι Λέο Μπονατίνι της Γουλβς.

Τις τελευταίες μέρες ο Βραζιλιάνος επιθετικός με ιταλικό διαβατήριο είχε κερδίσει έδαφος έναντι του Μπεργκ και ο Δικέφαλος οδεύει προς δανεισμό του έως το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς.

Ο Μάριο Μπράνκο ήταν αυτός που ήθελε εξ αρχής τον Μπονατίνι στον ΠΑΟΚ και η καλή παρουσία του Άκπομ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης βοήθησε για να γύρει η πλάστιγγα ακόμη περισσότερο υπέρ του έναντι του Μπεργκ, καθώς ο Άγγλος έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις μέχρι να προσαρμοστεί (εφόσον έρθει) ο Βραζιλιάνος.

Επίσης στα υπέρ του Μπονατίνι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βλέπουν και την ηλικία του και ότι μπορεί να αποτελέσει επένδυση και για το μέλλον, ενώ ο Μπεργκ στα 33 του θα έρχονταν στον Δικέφαλο πιθανότατα για το τελευταίο του καλό συμβόλαιο.

Πριν λίγη ώρα, ο Βρετανός δημοσιογράφος της Γουλβς, Τιμ Σπάιερς έγραψε στο twitter ότι αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

https://twitter.com/tim_spiers_Star/status/1084890021377855489

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ