Ψηφίστε τον MVP της 16ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 16ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της αγωνιστικής, μέσα από το γκάλοπ που διενεργεί.

Η 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώθηκε και εσείς έχετε δυνατότητα να ψηφίσετε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή μέσα από το γκάλοπ που έχετε στη διάθεσή σας.

Βιεϊρίνια, Φορτούνης, Πόνσε, Ματίγια, Κάστρο και Μανάς τίθενται στη διάθεσή σας προκειμένου να λάβουν τις ψήφους σας για τον MVP αυτής της αγωνιστικής.

Αντελίνο Βιεϊρίνια
Ισως στη θέση του να άξιζε να βρεθεί ο Μπίσεσβαρ που ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη (3-0 επί του Αστέρα). Όμως ο Βιεϊρίνια ήταν εκείνος που άνοιξε τον δρόμο προς το νίκη για τον δικέφαλο με την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ που είχε στο 65’. Ουσιαστικά η ομάδα του χρειαζόταν ένα γκολ για να πάρει το πολύτιμο τρίποντο και αυτό το έδωσε ο Πορτογάλος. Γενικότερα έκανε πολλά χιλιόμετρά στο Θ. Κολοκοτρώνης, ενώ σε όλο το παιχνίδι προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του στην ανάπτυξη και επιπλέον ενώ συνδυάστηκε αρκετά καλά με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Κώστας Φορτούνης
Σε ένα ακόμη ματς, ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, έχοντας καταλυτική συμβολή στο 2-0 μέσα στη Λιβαδειά επί του Λεβαδειακού. Ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 7’, ενώ από δικές του ενέργειες οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν πολλές φάσεις. Γενικότερα, ο διεθνής μέσος ήταν σε πολύ καλή βραδιά και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μια σημαντική νίκη.

Εζεκίελ Πόνσε
Ο Αργεντινός ήταν ο καλύτερος της ΑΕΚ στο επιβλητικό 4-0 επί του ΠΑΣ στα Γιάννεα. Ηταν εκείνος που εξασφάλισε με την κίνηση του το πέναλτι στο 0-1, σκόραρε το 0-3 και το 0-4 με δύο κεφαλιές κάνοντας άψογα τη δουλειά του. Γενικότερα ήταν μέσα σε όλες σχεδόν τις καλές ενέργειες στο ματς των Ιωαννίνων.

Χαβιέρ Ματίγια
Ο Αρης δεν έπιασε καθόλου καλή απόδοση στο ματς με τη Λαμία στο Βικελίδης, ωστόσο εκείνος εξελίχθηκε στο πρόσωπο του ματς. Ηταν από τους λίγους παίκτες που είχαν καθαρό μυαλό στην αναμέτρηση και πάνω από όλα εκείνος που σκόραρε το μοναδικό τέρμα. Με αριστοτεχνική εκτέλεση στο 90+2’ έστειλε τη μπάλα συστημένη στην εστία του Σαράνοφ για να χαρίσει μια άκρως πολύτιμη νίκη με 1-0 στον Αρη.

Ματίας Γκαστόν Κάστρο
Με δύο γκολ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, χάρισε έναν «χρυσό» βαθμό με 2-2. Ο 27χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης στο 19’ και εκείνος που το «έκλεισε» ευστοχώντας σε πέναλτι στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ