Εκεί κολλάει το θέμα της μεταγραφής του Αρμενάκα

Εκεί κολλάει το θέμα της μεταγραφής του Αρμενάκα

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα έχει βρει σε όλα με τον νεαρό επιθετικό, αλλά οι αξιώσεις της Ουντινέζε φρενάρουν ως ώρας την υλοποίηση της μεταγραφής.

Παναθηναϊκός και Πάνος Αρμενάκας τα έχουν βρει σε όλα εδώ και αρκετό καιρό, όμως ο νεαρός πλάγιος επιθετικός δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί με τους πράσινους μιας και η υλοποίηση της μεταγραφής κολλάει σε… 50.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα η συμφωνία της ομάδας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή όριζε την απόκτησή του ως ελεύθερου, χωρίς οι πράσινοι να χρειαστεί να καταβάλουν το παραμικρό αντίτιμο στην Ουντινέζε.

Οι Ιταλοί όμως αξιώνουν τα τροφεία που δικαιούνται για τον ποδοσφαιριστή, ένα ποσό δηλαδή που φτάνει τις 50.000 ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να αρνείται να τα δώσει και να μην ολοκληρώνεται η μεταγραφή.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Πράσινη, ο ατζέντης του Αρμενάκα έχει δεσμευτεί πως το όλο θέμα θα έχει τακτοποιηθεί εντός ολίγων ημερών, με τους πράσινους να ξεκαθαρίζουν πως αν συνεχίσουν να αξιώνουν χρήματα οι Ιταλοί, η μεταγραφή θα ναυαγήσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ