Χωρίς Γιαννούλη και Στρέζο η προπόνηση του ΟΦΗ

Χωρίς Γιαννούλη και Στρέζο η προπόνηση του ΟΦΗ

Γιαννούλης, Ντίνας και Στρέζος προστέθηκαν στους «πονοκεφάλους» του Νίκου Παπαδόπουλου εν όψει του αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Σάσι συνέχισε επίσης με ατομικό πρόγραμμα.

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος στον ΟΦΗ, τρεις ημέρες μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο (1-1), που κλόνισε την εμπιστοσύνη του κόσμου στους Ηρακλειώτες. Η προπόνηση της Τρίτης (15/01) πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Ο Γιαννούλης ακολούθησε ατομικό, καθώς ένιωσε σφίξιμο στο δικέφαλο, όπως και ο Ντίνας λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Από εκεί και πέρα, ο Σασί συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα λόγω του γνωστού προβλήματος στη μέση, ενώ ο Στρέζος δεν προπονήθηκε ακριβώς για τον ίδιο λόγο, αν και για τους δύο τελευταίους επικρατεί αισιοδοξία ότι θα επανέλθουν άμεσα στο κανονικό πρόγραμμα.

Εν όψει της προσεχούς αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (20/01, 15:00), δεδομένα δεν υπολογίζεται ο Πλατέλλας, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του. Η κατάσταση των υπολοίπων θα επανεκτιμηθεί μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ