Ατρόμητος: Επιασε δουλειά ο Κατράνης, ενημέρωσε ότι φεύγει ο Γιαννούλης

Ατρόμητος: Επιασε δουλειά ο Κατράνης, ενημέρωσε ότι φεύγει ο Γιαννούλης

Παίκτης του Ατρόμητου πρέπει να θεωρείται ήδη ο Αλέξανδρος Κατράνης, έκανε προπόνηση με τους Περιστεριώτες, όπως και ο νεαρός Κουγιός. Ατομικό ο Γιαννούλης, περιμένει ενημέρωση να γυρίσει στην Τούμπα.

Την περασμένη Παρασκευή to10.gr σας αποκάλυψε ότι ο Αλέξανδρος Κατράνης επιστρέφει ως δανεικός στον Ατρόμητο, ενώ από χθες ενημερωθήκατε ότι η ομάδα του Περιστερίου «κλείνει» και τον πρώην αρχηγό της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Σταύρο Κουγιό.

Ο Κατράνης επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, με τον Ατρόμητο να προσθέτει στο ρόστερ του έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Ο 20χρονος μάλιστα σήμερα βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ατρομήτου και έκανε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός τον καλωσόρισε στην ομάδα και τον παρουσίασε στους νέους του συμπαίκτες.

Εκτός από τον Κατράνη ο Ατρόμητος ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια ακόμα προσθήκη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων δοκιμάζει τον πρώην αρχηγό της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Σταύρο Κουγιό και όπως όλα δείχνουν ο νεαρός άσος από εδώ και πέρα θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι. Ο 20χρονος ακραίος μπακ χαφ δείχνει πολύ καλή εικόνα στις προπονήσεις και φαίνεται ότι έχει πείσει τον Αυστριακό προπονητή ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ του Ατρομήτου.

Ο Κουγιός το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά πέρασε το εξάμηνο στον Αήττητο Σπάτων. Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες είχε απασχόλησε την ιταλική Μπρέσια, ενώ για την περίπτωσή του είχε ενδιαφερθεί και ο Παναθηναϊκός.

Εκτός από τις προσθήκες, θα υπάρχει και μία αποχώρηση από το ρόστερ του Ατρομήτου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός άσος σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ενημέρωσε τον Κάναντι και τους συμπαίκτες ότι: «Περιμένω ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ για να ανέβω στη Θεσσαλονίκη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ