«Νότιγχαμ ή Ολυμπιακό ο Λοντίγκιν»

«Νότιγχαμ ή Ολυμπιακό ο Λοντίγκιν»

Οι Ρώσοι εμπλέκουν τον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε σενάριο για την απόκτηση του ομογενούς τερματοφύλακα, που μένει ελεύθερος από τη Ζενίτ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Ανδρέα Γιαννιώτη, με τους Ρώσους να αποκαλύπτουν ότι οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον Γιούρι Λοντίγκιν, που μένει ελεύθερος από τη Ζενίτ!

Μάλιστα, στα δημοσιεύματά τους αναφέρουν ότι ο ομογενής τερματοφύλακας θα αποχωρήσει από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης και θα μετακομίσει είτε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, είτε στην Αγγλία για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. «Νότιγχαμ ή Ολυμπιακό ο Λοντίγκιν», αναφέρουν χαρακτηριστικά για τον πρώην πορτιέρο της Ξάνθης.

Ο 28χρονος γκολκίπερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σεργκέι Σέμακ, με τον τεχνικό της ρώσικης ομάδας να εμπιστεύεται περισσότερο τον Αντρέι Λουνέβ. Ο Λοντίγκιν, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa League, αναμένεται να μείνει ελεύθερος τις επόμενες ημέρες από την Ζενίτ, με τους Ρώσους να βάζουν στο κόλπο για την απόκτησή του και τον Ολυμπιακό.

Ο ομογενής τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από την Ξάνθη και με τη φανέλα της ακριτικής ομάδας αγωνίστηκε συνολικά σε 24 παιχνίδια. Το καλοκαίρι του 2013 η Ζενίτ τον απέκτησε έναντι 800.000 ευρώ και σε πέντε χρόνια παρουσίας στο ρόστερ της ρωσικής ομάδας έπαιξε συνολικά σε 164 παιχνίδια. Πλέον, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσει από το σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης, με τα δημοσιεύματα να τον εμφανίζουν ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λοντίγκιν είναι διεθνής με τη Ρωσία από το 2013 και έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια.

Δείτε βίντεο με μερικές από τις καλύτερες αποκρούσεις στην καριέρα του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ