Αποκάλυψη: «Εδεσε» Βρουσάι ο Ολυμπιακός

Αποκάλυψη: «Εδεσε» Βρουσάι ο Ολυμπιακός

Ο Μάριος Βρουσάι υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στη Βίλεμ, δεν συμμετείχε στην προπόνηση, στον δρόμο για την Ολλανδία

Ο Μάριος Βρουσάι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πρότζεκτ του Ολυμπιακού. Και για αυτόν τον λόγο οι Ερυθρόλευκοι κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να τον βοηθήσουν να εξελιχθεί, να βελτιωθεί και να γίνει ο ποδοσφαιριστής που όλοι στον Πειραιά περιμένουν. Με τις πληροφορίες του to10.gr να αναφέρουν ότι ο 20χρονος διεθνής εξτρέμ, υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Ερυθρόλευκους.

Η συνεργασία του Βρουσάι με τον Ολυμπιακό ολοκληρωνόταν τον ερχόμενο Ιούνιο, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν είχαν καμία πρόθεση να τον χάσουν και αυτό είχε ξεκαθαριστεί σε κάθε τόνο στον ποδοσφαιριστή. Ετσι, την Τετάρτη ο Βρουσάι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσέφεερ η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού.

Οπως είναι λογικό, η ανανέωση έγινε με καλύτερους οικονομικούς όρους για τον ποδοσφαιριστή, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία έως το καλοκαίρι του 2022. Κάτι, ωστόσο, που μένει να επιβεβαιωθεί από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Βρουσάι εντάχθηκε στις ακαδημίες και την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2015, με μεταγραφή από τον Ναυπακτιακό. Το καλοκαίρι του 2016 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους, μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα Κ-20 και το Youth League της UEFA και ξεκίνησε να προωθείται στην πρώτη ομάδα. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΙΛΕΜ

Την ανανέωση του συμβολαίου του Βρουσάι θα ακολουθήσει η παραχώρησή του στη Βίλεμ. Μεταγραφή που αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος της εβδομάδας. Οι Ολλανδοί επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον ακραίο επιθετικό του Ολυμπιακού με τη μορφή δανεισμού για 6 μήνες ή για 1,5 χρόνο. Ενώ παράλληλα επιθυμούν να βάλουν και οψιόν αγοράς του παίκτη στη συμφωνία με τους Πειραιώτες. Κάτι που δεν είχαν κάνει με τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα και το μετάνιωσαν!

Από πλευράς Ολυμπιακού εκείνο που προκύπτει είναι η επιθυμία να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ο Βρουσάι και να εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής. Και για αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού, όπου υπάρχει πίστη πως θα δουλέψει σκληρά, σε ένα πιο υγιές και επαγγελματικό περιβάλλον από οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα και θα μπορέσει να ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσης και της ετοιμότητάς του.

UPDATE: Ο Βρουσάι δεν έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη βρίσκεται καθ’ οδόν για την Ολλανδία. Ο 20χρονος εξτρέμ θα περάσει από ιατρικές εξτάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει τον δανεισμό του στη Βίλεμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ