Κορτ: «Οικογενειακό κλίμα στον Ατρόμητο»

Κορτ: «Οικογενειακό κλίμα στον Ατρόμητο»

Ο Ντάβιντ Κορτ μίλησε σε ιστοσελίδα της Πολωνίας για τις πρώτες εντυπώσεις του από την Ελλάδα και τον Ατρόμητο.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου, Ντάβιντ Κορτ, μετέφερε σε μέσα της Πολωνίας τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα. Ο Πολωνός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «sport.pl» και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην ομάδα του Περιστερίου, αλλά και την κατάσταση στην πρώην ομάδα του, Βίσλα Κρακοβίας. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του Ατρόμητου:

Για την αποχώρησή του από την Βίσλα και την οικονομική κατάσταση του συλλόγου: «Δεν είναι σημαντικό πως η Βίσλα μου οφείλει κάποια λεφτά. Πιο σημαντικό είναι η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Χαίρομαι που υπάρχουν ενδείξεις πως η Βίσλα μπορεί να βγει από την κρίση και που όλα άρχισαν να βελτιώνονται, αλλά δεν μπορώ να σκέφτομαι πως έφυγα πολύ νωρίς. Δεν έγινε αυτό. Είχα μια πρόταση από μια καλή ομάδα κι απλά την αποδέχτηκα ώστε να φύγω από την ομάδα. Θα μείνω στις πιο δύσκολες καταστάσεις; Δεν μπορώ να το σκεφτώ με αυτό τον τρόπο. Μου έγινε μια ωραία πρόταση από την Ελλάδα, την οποία αποδέχτηκα».

Για το αν επικοινώνισε με τον πρόεδρο της Βίσλα πριν αποχωρήσει: «Μιλήσαμε με τον πρόεδρο και προσπαθήσαμε να βρούμε λύση δύο μέρες. Υπήρχε θέμα με την διαμονή μου, ο πρόεδρος μου μίλησε ωραία, αλλά εκμεταλλεύτηκα την πρόταση που είχα ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον».

Για την επιλογή του Ατρόμητου: «Ο Ατρόμητος σε αντίθεση με πολλούς ελληνικούς συλλόγους, δεν έχει πρόβλημα φερεγγυότητας. Συγκέντρωσα πολλές πληροφορίες για τον σύλλογο πριν υπογράψω. Δεν δείχνει τίποτα πως θα είναι όπως στη Βίσλα. Είμαι στην Ελλάδα από το Σάββατο, είδα το παιχνίδι της ομάδας μου. Άρχισα προπονήσεις, οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, υπάρχει οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα, όλοι σε βοηθούν να μπεις στο κλίμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ