«Ο Ρότζερς πιέζει για τον Ομάρ»

«Ο Ρότζερς πιέζει για τον Ομάρ»

Επιμένει η ομάδα της Γλασκόβης για τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί που είναι διακαής πόθος του προπονητή της, Μπρένταν Ρότζερς. «Αγκάθι» οι οικονομικές απαιτήσεις των Ερυθρόλευκων λένε στη Σκωτία.

Όπως είναι ήδη γνωστό η Σέλτικ έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον διεθνή Νορβηγό μπακ του Ολυμπιακού Ομάρ Ελαμπντελαουί. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Σκωτία αναφέρουν ότι σήμερα (16/01) πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Parkhead με κεντρικό θέμα συζήτησης τους δύο πιθανούς στόχους της ομάδας. Τους παίκτες που θέλει ο τεχνικός των Κελτών Μπρένταν Ρότζερς. Ένας από αυτούς είναι ο Ομάρ του Ολυμπιακού και ο άλλος, ο Τζέιμς ΜακΚάρθι της Έβερτον.

Η Σέλτικ έχει συνδεθεί με τον Ομάρ από την περασμένη εβδομάδα, αλλά η υπόθεση πάγωσε όταν ο Ολυμπιακός δήλωσε πως για να τον παραχωρήσει θέλει 8 εκατομμύρια ευρώ.  Ο γνωστός Σκοτσέζος ρεπόρτερ Τζιμ Γουάιτ δήλωσε σήμερα στη ραδιοφωνική εκπομπή TalkSPORT ότι η Σέλτικ κάνει κινήσεις και για τους δύο.

«Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με σκοπό τη συζήτηση γύρω από τους δύο παίκτες που θέλει ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο ένας είναι ο μπακ του Ολυμπιακού Ομάρ Ελαμπντελαουί, διεθνής με την Εθνική Νορβηγίας. Επίσης στην ημερήσια διάταξη βρίσκεται ο Τζέιμς Μακ Κάρθι της Έβερτον, με την Σέλτικ να επιδιώκει τον δανεισμό του. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν οι δύο υποθέσεις»

Οι πηγές του Γουάιτ για το ποδόσφαιρο της Σκωτίας τείνουν να είναι αξιόπιστες. Ο προπονητής της ομάδας έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ομάρ και στην σημερινή συνάντηση πιθανότατα έκανε ακόμα πιο σαφή την επιθυμία του. Το μεγάλο ερωτηματικό σχετικά με αυτή τη συμφωνία είναι η τιμή που έχει θέσει ο Ολυμπιακός και η διάθεση της Σέλτικ να δαπανήσει αυτά τα χρήματα για να τον κάνει δικό της. Στην Σκωτία αναφέρουν ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες αναμένονται συναρπαστικές σχετικά με τα μεταγραφικά του συλλόγου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ