Σάκχοφ: «Να κερδίσουμε τον Πανιώνιο για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο»

Σάκχοφ: «Να κερδίσουμε τον Πανιώνιο για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο»

Ο Εβγέν Σάκχοφ, χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη. Ενώ για το ματς με τον Πανιώνιο, υποστήριξε πως το μοναδικό πράγμα που έχουν στο μυαλό τους είναι η νίκη.

Ο Ουκρανός μέσος Εβγέν Σάκχοφ μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά για το χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. «Νιώθω πολύ καλά, ένιωθα καλά στην προπόνηση και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ ξανά».

Για την νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης είπε: «Θα μας βοηθήσει πολύ αυτή η νίκη, ήταν η πρώτη για την νέα χρονιά, μας βοήθησε βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά».

Για την φάση που δέχθηκε το σκληρό φάουλ: «Τώρα είμαι καλά ήταν ένα δυνατό χτύπημα, μου έκοψε το δέρμα και έπρεπε να κάνω ράμματα, μέσα από αυτό το φάουλ πήραμε τους 3 βαθμούς».

Για το αν πανηγύρισε το γκολ του Βιεϊρίνια είπε: «Δεν είδα καλά την φάση γιατί με περιποιούνταν ο γιατρός αλλά όταν είδα ότι μπήκε γκολ, είδα όλους τους συμπαίκτες μου που φώναζαν, κατευθείαν πήγα κι εγώ να φωνάζω, μου έφυγε ο πόνος»

Για την πίεση στον ΠΑΟΚ και πόσο βοηθάει ψυχολογικά αυτή η νίκη: «Νιώθαμε την πίεση από το πρώτο λεπτό λόγω της ήττα από την Παναχαϊκή. Στον ΠΑΟΚ η πίεση μπορεί να ανέβει από την μία μέρα στην άλλη. Μετά το γκολ η ομάδα έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο γιατί έφυγε η πίεση, είχαμε καθαρό μυαλό και ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για την διαφορά στην απόδοση από το πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το δεύτερο: «Στο πρώτο ημίχρονο θέλαμε από τα πρώτα λεπτά να βάλουμε ένα γκολ, αυτό όμως μας τραβούσε πίεση γιατί δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε άμεσα. Στο δεύτερο μέρος όμως ήταν λάθος του αντιπάλου μας να ανοιχτεί γιατί θέλανε να πάρουν κι αυτοί ένα αποτέλεσμα. Αυτό μας βοήθησε και πετύχαμε το δεύτερο γκολ για να πάρουμε εμείς την νίκη».

Για την αποχώρηση Πρίγιοβιτς και τι αλλάζει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ είπε: «Σίγουρα υπάρχει αλλαγή με την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς, αλλά πιστεύω ότι δεν θα μας αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού. Όταν είχαμε τον Πρίγιοβιτς ο τρόπος παιχνιδιού μας ήταν από τα πλάγια για να μπορέσουμε να τον τροφοδοτήσουμε να σκοράρει. Τώρα πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει ο τρόπος αλλά η ανάπτυξη του παιχνιδιού μας καθώς ο φορ που έχουμε τώρα μπορεί να μας βοηθήσει διαφορετικά για να σκοράρουμε».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο είπε: «Ξέρουμε ότι δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, ο Πανιώνιος θα έρθει στην Τούμπα για να πάρει ένα αποτέλεσμα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, αυτό που ξέρουμε, να λειτουργήσουμε σαν μία… οικογένεια και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο».

Για την πρόταση της Βίντι και την παραμονή του στον ΠΑΟΚ είπε: «Αυτή την στιγμή βρίσκομαι εδώ, είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα, είμαι ένας από τον… κορμό της ομάδας. Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα γίνει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ