Η φωτογραφία του Γ. Σαββίδη με τον Μίσιτς

Η φωτογραφία του Γ. Σαββίδη με τον Μίσιτς

Ο Κροάτης μέσος βρίσκεται στα γραφεία του ΠΑΟΚ για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Δικέφαλο, με τον Γιώργο Σαββίδη να φωτογραφίζεται μαζί του.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Γιόζιπ Μίσιτς από τον ΠΑΟΚ, με τον 24χρονο μέσο να βρίσκεται στα γραφεία του Δικεφάλου και τον Γιώργο Σαββίδη να ανεβάζει στα social media φωτογραφία με τον Κροάτη χαφ.

Ο Μίσιτς χθες το βράδυ έφτασε στην Ελλάδα και σήμερα υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται στα γραφεία του ΠΑΟΚ για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι Ασπρόμαυροι παίρνουν τον 24χρονο μέσο ως δανεικό από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ως το τέλος της σεζόν, προκειμένου να καλύψουν το κενό που αφήνει στη μεσαία γραμμή ο τραυματισμός του Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ο Γιώργος Σαββίδης μάλιστα ανέβασε στα social media φωτογραφία με τον Μίσιτς, με την οποία ουσιαστικά προανήγγειλε την ολοκλήρωση της μεταγραφή του Κροάτη μέσου.

Εν τω μεταξύ κροατικά ΜΜΕ παρουσιάζουν ορισμένα παρασκήνια για το παίκτη σημειώνοντας πως η Όσιγιεκ προσπάθησε να τον πάρει, ενώ για την απόκτησή του ενδιαφέρθηκε και η Ντιναμό Μόσχας.

Μεταξύ άλλων γράφτηκε ότι: «Η Όσιγιεκ ήταν διατεθειμένη να αποκτήσει ή να δανειστεί τον Μίσιτς. Μέχρι χθες οι άνθρωποι της ήταν πολύ αισιόδοξοι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αλλά υπήρξε αλλαγή δεδομένων, καθώς για τον Μίσιτς υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού και ο νεαρός μέσος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Κροατία.

Η Ντιναμό Μόσχας έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον Μίσιτς αλλά τη… μάχη φαίνεται πως την κερδίζει ο ΠΑΟΚ, αφού ο Μίσιτς ταξίδεψε χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ