Μπέος: «Για μένα τώρα ξεκινάει η δικαίωση»

Μπέος: «Για μένα τώρα ξεκινάει η δικαίωση»

Για την αθώωση του από την υπόθεση του Koriopolis και το πώς θα κινηθεί στη συνέχεια, μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 κι αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου να τον αθωώσει, τονίζοντας ότι η δικαίωση για τον ίδιος ξεκινάει τώρα.

O άλλοτε παράγοντας του ποδοσφαίρου, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόφαση που τον αθώωσε, διευκρινίζοντας ότι η δικαίωση τώρα ξεκινάει για εκείνον καθώς θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες εναντίον όλων όσοι κατέστρεψαν τον ίδιο, την οικογένεια και την ομάδα του.

«Εύχομαι ούτε ο χειρότερος μου εχθρός να βιώσει ότι βίωσα εγώ. Εάν υπάρχει ένας άνθρωπος που να μου πει ότι έχει απόδειξη θα πάω μόνος μου στη φυλακή. Αυτοί οι κύριοι της UEFΑ ελπίζω να έχουν καλό ταμείο γιατί τώρα αρχίζει ένας μεγάλος αγώνας για μένα ώστε να δικαιωθούμε όλοι στον Βόλο. Τώρα ξεκινά για μένα η δικαίωση. Να περιμένουν. Ειδικότερα εκείνη η διαπλεκόμενη ΕΠΟ, η Super League και η UEFA. Είναι δυνατόν να γλιτώσουν;

Με ποια λογική και με ποιο δικαίωμα κατέστρεψαν εμένα, την περιουσία μου, την οικογένεια μου και την ομάδα μου; Δε θα στραφώ εναντίον της πατρίδας μου αλλά οι υπόλοιποι να περιμένουν. Δε φταίει εκείνη, εάν υπήρχαν επίορκοι δικαστές. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνηγόρους μου και στο Θεό που με κράτησε δυνατό και επιλέχθηκαν δικαστές που σέβονται τον όρκο τους κι αθωώθηκα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ