Χαλάει η επιστροφή Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ!

Χαλάει η επιστροφή Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ!

Πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν πως ο Ελληνας αριστερός μπακ μένει στον Ατρόμητο... μέχρι νεωτέρας.

Σε ναυάγιο οδηγείται –όπως όλα δείχνουν- η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ. Ο Ατρόμητος περίμενε το «ναι» του Αμρ Ουάρντα προκειμένου ο Ελληνας αμυντικός να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Τούμπα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί καθώς ο Ουάρντα επιμένει να μην επιθυμεί την επιστροφή του στο Περιστέρι, δίνονται προτεραιότητα στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Πόρτσμουθ…

Θυμίζουμε οτι ΠΑΟΚ και Ατρόμητος είχαν συμφωνήσει εδώ και μερικές ημέρες για ανταλλαγή του Γιαννούλη με τον Ουάρντα. Ετσι νεαρός Ελληνας μπακ περίμενε να επιστρέψει στην Τούμπα έξι μήνες νωρίτερα από τη λήξη του δανεισμού του.

Ωστόσο το πρόβλημα «άκουγε» στο όνομα Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής είχε αρχικά συμφωνήσει ώστε να επιστρέψει εκ νέου στην ομάδα του Περιστερίου ως δανεικός. Μάλιστα έλεγε στους ανθρώπους του Ατρόμητου οτι θερωρεί την ομάδα «δεύτερο σπίτι» του.

Οι μέρες κυλούσαν ο Ουάρντα δεν άναβε το «πράσινο φως», καθυστερώντας προφανώς την υπόθεση λόγω εξωτερικού. Τελικά οι πληροφορίες θέλουν τον διεθνή Αιγύπτιο να έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την Πόρτσμουθ.

Πλέον μένει να δούμε τις εξελίξεις στις δύο υποθέσεις και αν υπάρξει νέα τροπή. Πάντως με τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί ως τώρα,  φαίνεται ότι οδηγούμαστε σε «ναυάγιο»,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ