Ουάρντα: «Η συγκέντρωση και το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ» (pic)

Ουάρντα: «Η συγκέντρωση και το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ» (pic)

Συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ και την Εθνική Αιγύπτου εμφανίστηκε σε δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του ο Αμρ Ουάρντα…

Από το εγχώριο ρεπορτάζ, προκύπτει συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για ανταλλαγή του Γιαννούλη με τον Ουάρντα. Ο νεαρός μπακ περιμένει να επιστρέψει στην Τούμπα έξι μήνες νωρίτερα από τη λήξη του δανεισμού του και ο Αιγύπτιος οδεύει προς νέο δανεισμό στην ομάδα του Περιστερίου, με την οποία πέρυσι αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος. Θεωρητικά στην παρούσα μεταγραφική περίοδο ο μεσοεπιθετικός περίμενε πρόταση από την Αγγλία και ήταν αρνητικός στην προοπτική της επιστροφής στα δυτικά προάστια.

Σε δηλώσεις στην πατρίδα του, δηλώνει αφοσιωμένος στον Δικέφαλο του Βορρά και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του παρά τα σενάρια επιστροφής του στην Αίγυπτο και την Αλ Αχλί.

«Δεν πρόκειται να επιστρέψω στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου, ο στόχος και η φιλοδοξία μου είναι να μείνω στην Ευρώπη, για πολλά χρόνια ακόμη, και να γράψω τη δική μου ιστορία εκεί. Η συγκέντρωση και το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ και στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου για το Κόπα Αφρικα 2019. Κοιτάζω πως θα συνεχίσω να έχω εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ, αφού πρώτα βελτιωθούν οι σχέσεις μου με τον προπονητή της ομάδας».

Εδώ το σχετικό δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ