Μαρτίνς: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και να πάμε ψηλά στην Ευρώπη»

Μαρτίνς: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και να πάμε ψηλά στην Ευρώπη»

Παρουσία αντιπροσωπείας του Ολυμπιακού έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ιωαννίνων με τον προπονητή των Ερυθρόλευκων να θέτει τους στόχους της ομάδας τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, λίγο μετά την άφιξη όλης της ομάδας στο αεροδρόμιο ενόψει του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ, έφτασε στον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ιωαννίνων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Βασίλης Τσολάκος, και πολλοί οπαδοί των Ερυθρόλευκων. Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συνδέσμου της Θύρας 7 Ιωαννίνων καλωσορίζοντας τους Πειραιώτες και στη συνέχεια μίλησαν κατά σειρά ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς, ο τεχνικός διευθυντής Κριστιάν Καρεμπέ και ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης.

Αναλυτικά είπαν τα εξής:

«Σας ευχαριστούμε πολύ που μας καλέσατε εδώ, να είμαστε κοντά σας. Φέτος δείχνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε μία οικογένεια. Πορευόμαστε όλοι μαζί και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάμε ψηλά στην Ευρώπη»!, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, από την πλευρά του, είπε: «Είναι χαρά μας που είμαστε εδώ. Εμείς υπήρξαμε ποδοσφαιριστές, τώρα είμαστε προπονητές, έχουμε κάποια θέση μέσα στην ομάδα, αλλά εμείς πάμε και ερχόμαστε. Εσείς είστε εκείνοι που μένετε πάντα εδώ, δίπλα στην αγαπημένη σας ομάδα. Να συνεχίσετε να αγαπάτε τον Ολυμπιακό, όπως πάντα. Να βοηθάτε την ομάδα και να είστε όλοι ενωμένοι».

Ο Μιχάλης Κουντούρης τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά που είμαστε εδώ, σε έναν πολύ δυνατό Σύνδεσμο Φιλάθλων του Ολυμπιακού. Ξέρω για τη δουλειά που κάνετε εδώ για τον Σύνδεσμο, ξέρω πόσο πολύ αγαπάτε τον Ολυμπιακό και ξέρω ότι είστε ένας από τους πιο δυνατούς Συνδέσμους στην Ελλάδα. Να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο. Πάντα με τρόπο που δεν θα κάνει, σε καμία περίπτωση, κακό στον Ολυμπιακό. Να έχετε υγεία και δύναμη και καλή χρονιά!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ