Παρουσία Μαρτίνς και ανθρώπων του Ολυμπιακού η κοπή της πίτας της Θύρας 7 Ιωαννίνων (pics)

Παρουσία Μαρτίνς και ανθρώπων του Ολυμπιακού η κοπή της πίτας της Θύρας 7 Ιωαννίνων (pics)

O σύνδεσμος της Θύρας 7 έκοψε την πίτα του, με τους Πέδρο Μαρτίνς, Κριστιάν Καρεμπέ, Μιχάλη Κουντούρη, Δημήτρη Αγραφιώτη και Κώστα Καραπαπά να δίνουν το «παρών» και να γνωρίζουν την αποθέωση.

Στα Γιάννενα για το αυριανό παιχνίδι με τον τοπικό ΠΑΣ (19/01, 17:15) για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι αποθεώθηκαν κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της πόλης, ενώ λίγο αργότερα αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφθηκε τον τοπικό σύνδεσμο της Θύρας 7 και έδωσε το «παρών» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Συγκεκριμένα, στα γραφεία του συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στην ηπειρώτικη πόλη βρέθηκαν ο Πέδρο Μαρτίνς, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Κριστιάν Καρεμπέ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Κουντούρης, ο γενικός διευθυντής, Δημήτρης Αγραφιώτης και ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς.

Τους Ερυθρόλευκους υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συνδέσμου, Βασίλης Τσολάκος, ενώ «παρών» ήταν ο Υπεύθυνος του τμήματος Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού, Μανώλης Ζήκας, αλλά και πλήθος οπαδών του συλλόγου από τα Ιωάννινα. Ο πρόεδρος του συνδέσμου της Θύρας 7 Ιωαννίνων καλωσόρισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Μιχάλης Κουντούρης στον Ερασιτέχνη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σας καλωσορίζουμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου σας, εδώ στα κατακόκκινα Γιάννενα. Σήμερα έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε στο σύνδεσμό μας μια τεράστια προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που έχει φορέσει την ερυθρόλευκη και πλέον εκπροσωπεί  το σύλλογο μας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τον τεράστιο Κριστιάν Καρεμπέ! Η παρουσία του και μόνο αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την ομάδα μας και δείχνει το μεγαλείο της.

Επίσης έχουμε κοντά μας,  τον Κώστα Καραπαππά ο οποίος υπηρετεί τον Θρύλο δίνοντας καθημερινές μάχες, στο επικοινωνιακό κομμάτι. Ιδιαίτερα σημαντικό στην εποχή των συριζανέλ  που ζούμε, και η οποία σύντομα θα λάβει τέλος, αφού όποιος τα βάζει με τον Ολυμπιακό μας στο τέλος χάνει!  Τον καλωσορίζουμε και του ζητάμε να συνεχίσει να γλεντάει τον πληρωμένο με ρούβλια αντιολυμπιακό συρφετό.

Η σημερινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο Μιχάλη Κουντούρη! Τον άνθρωπο που προέρχεται από τα σπλάχνα της Θύρας 7 και δικαιωματικά αναδεικνύεται ως ένας από τους κορυφαίους παράγοντες στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το αποδεικνύει η πορεία του ως ένα από τα κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ως πρόεδρο του Ερασιτέχνη που έχει αλλάξει την ιστορία, καθιστώντας τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, τον απόλυτο κυρίαρχο στην Ελλάδα και κορυφαίο αθλητικό σύλλογο στην Ευρώπη.  Και όλα αυτά, χάρη στην αμέριστη στήριξη του ηγέτη μας, Βαγγέλη Μαρινάκη!

Η ύπαρξη και οι επιτυχίες ενός τέτοιο προσώπου στα κοινά του Ολυμπιακού, αποτελεί τιμή για την Θύρα 7 και δείχνει την δύναμη του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος! Για αυτό, σήμερα η Θύρα 7 Ιωαννίνων τιμάει για την πολυετή προσφορά του στον Ολυμπιακό μας τον στρατηγό Μιχάλη Κουντούρη.

Τέλος θέλω να καλωσορίσω και τον φίλο μου Μανώλη Ζήκα, και εκ μέρους του συνδέσμου μας να τον συγχαρώ για την κατάκτηση του 2ου σερί πρωταθλήματος Πυγμαχίας στην Πάτρα! Έγραψε ιστορία στον Ολυμπιακό αφού ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε διαδοχική κατάκτηση πρωταθλημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα. Ζήτω ο Ολυμπιακός! Ζήτω η Θύρα 7!»

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ