Οριστικό: Στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης

Οριστικό: Στον ΠΑΟΚ ο Γιαννούλης

Ο Δικέφαλος τα βρήκε όλα με τον Ατρόμητο και ο 23χρονος μπακ επιστρέφει στους Ασπρόμαυρους – Παίζει με την Ξάνθη και στη συνέχεια μετακομίζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη - Ερχονται εξελίξεις στην υπόθεση του Ουάρντα.

Στον ΠΑΟΚ επιστρέφει οριστικά ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τον νεαρό άσο να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, καθώς οι Κυπελλούχοι Ελλάδας τα βρήκαν σε όλα με τον Ατρόμητο.

Ο αριστερός μπακ μετά από ενάμιση χρόνο στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων επιστρέφει στον Δικέφαλο του Βορρά για να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου και να βοηθήσει τους Ασπρόμαυρους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι του Ατρομήτου με την Ξάνθη την Κυριακή στα Πηγάδια θα είναι το τελευταίο που θα δώσει ο Γιαννούλης με τα χρώματα της ομάδας του Περιστερίου. Μετά το τέλος του αγώνα ο 23χρονος θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και θα ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Γιαννούλης τον ενάμιση χρόνο που έμεινε στον Ατρόμητο έκανε άλματα προόδου και μέσα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις κατάφερε να κερδίσει την επιστροφή του στον Δικέφαλο. Φέτος, ο 23χρονος στο πρώτο μισό της σεζόν πραγματοποίησε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα και 5 ασίστ στο ενεργητικό του.

Εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται επίσης και στο θέμα του Ουάρντα, με τον Ατρόμητο να πιέζει τον Αιγύπτιο, ο οποίος έχει ζητήσει χρόνο, προκειμένου να εξετάσει όλες τις διαθέσεις επιλογές που έχει στα χέρια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ