Το πέναλτι που αρνήθηκε ο Παπαδόπουλος στον Ολυμπιακό (vid)

Το πέναλτι που αρνήθηκε ο Παπαδόπουλος στον Ολυμπιακό (vid)

Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος έκλεισε τα μάτια σε παρατεταμένο κράτημα του Λίλα στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο εντός περιοχής στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες.

Είχε προηγηθεί η φάση του 77ο λεπτού. Όταν ο Σιόντης ανέτρεψε τον Φορτούνη στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Παπαδόπουλος ήταν μπροστά, αλλά έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μάλιστα στην εξέλιξη της φάσης ο Κλάους έκανε επιθετικό φάουλ στον Σισέ, αλλά ο διαιτητής δεν είδε τίποτα και έδωσε την ευκαιρία στους Ηπειρώτες να απειλήσουν τον Σα.

Μετά από έξι λεπτά, ο ρέφερι αρνήθηκε και πέναλτι στους Ερυθρόλευκους συνεχίζοντας την… άτυπη πλέον παράδοση…

Πιο συγκεκριμένα, στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες (2-1), ο ρέφερι έκανε τα στραβά μάτια σε πέναλτι σε παρατεταμένο κράτημα του Λίλα στον Χριστοδουλόπουλο!

Ο Κώστας Φορτούνης είχε στήσει την μπάλα στα αριστερά για να εκτελέσει φάουλ. Ο ρέφερι είχε καθυστερήσει την εκτέλεση για να κάνει παρατηρήσεις για τα μαρκαρίσματα στην περιοχή του Βελλίδη. Όταν τελικά ο επιτελικός μέσος των Πειραιωτών εκτέλεσε, ο Λίλα κρατά τον Χριστοδουλόπουλο παραταταμένο μην επιτρέποντάς του να κινηθεί προς την μπάλα και στη συνέχεια τον ρίχνει κάτω με τον διαιτητή να μην υποδεικνύει την παράβαση!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ