Ραντεβού με Αντερλεχτ ο… Χατζηγιοβάνης!

Ραντεβού με Αντερλεχτ ο… Χατζηγιοβάνης!

To10.gr αποκαλύπτει το μεσοβδόμαδο ραντεβού του ατζέντη του Χατζηγιοβάνη με την Αντερλεχτ στις Βρυξέλες και τα σενάρια για άμεση κίνηση των Βέλγων.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει προκαλέσει αίσθηση με τις φετινές του εμφανίσεις στον Παναθηναϊκό. Σε διεθνές επίπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του 20χρονου ακραίου επιθετικού, Πασχάλης Τουντούρης, είχε συνάντηση με ιθύνοντες της Αντερλεχτ στη διάρκεια της εβδομάδας, με σκοπό να συζητήσει με τον βελγικό σύλλογο το μέλλον του πελάτη του. Και κυρίως για να ενημερωθεί για το στάτους του παίκτη, αλλά και για τις λεπτομέρειες μίας πιθανής κίνησης…

Η ομάδα των Βρυξελλών δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη του Τριφυλλιού, έχει βαθύ πορτοφόλι, έχει παρελθόν στην απόκτηση ποδοσφαιριστών από το ελληνικό ποδόσφαιρο, παρακολουθεί αδιάλειπτα την εφετινή Super League και όσο ο Παναθηναϊκός κινείται στη διοικητική αβεβαιότητα, τόσο η πιθανότητα να φύγει ο παίκτης μεγαλώνει. Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με τους Πράσινους λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Τι ειπώθηκε στο ραντεβού που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες δεν έχει γίνει γνωστό. Αλλά καθίσταται σαφές ότι είναι απλώς η αρχή, μια εικόνα από το πολύ κοντινό μέλλον. Διότι όσο ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, τόσο δεν θα μπορεί να διατηρήσει στο ρόστερ του τα δικά του «αστεράκια». Και ο Χατζηγιοβάνης είναι ένα από τα πιο λαμπρά.

Σε αυτό το σημείο, έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων του Χατζηγιογάνη και του Μπουζούκη, δεν έχει παρουσιάσει καμία εξέλιξη προς το παρόν. Για την ακρίβεια, σημειώνεται πως οι υποθέσεις βρίσκονται σε τελείως νηπιακό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι οι πρώτες επαφές για την επέκταση είχε γίνει στην αρχή της χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ