Ελαμπντελαουί: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Ελαμπντελαουί: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Ο Νορβηγός μπακ τόνισε ότι ο αγωνιστικός χώρος των Ζωσιμάδων ήταν κάκιστος, αλλά οι Ερυθρόλευκοι είχαν σωστή νοοτροπία και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο στάθηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στους Ζωσιμάδες επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.

Ο Νορβηγός μπακ τόνισε ότι το έργο των Ερυθρόλευκων ήταν πολύ δύσκολο, λόγω του κάκιστου αγωνιστικό χώρου, ωστόσο, επισήμανε ότι οι Πειραιώτες είχαν σωστή νοοτροπία και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο της νίκης.

Ο διεθνής άσος τόνισε επίσης ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση και να πάρουν το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν δύσκολα ειδικά με τον αγωνιστικό χώρο, είχαμε όμως τη σωστή νοοτροπία και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Το μόνο που έχει σημασία είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να κερδίζουμε τα ματς. Πιστεύουμε πως μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι, πιστεύουμε πως έχουμε την καλύτερη ομάδα και πρέπει να βλέπουμε ένα-ένα τα ματς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ