Ντουρμισάι: «Μας λείπει ο Μασούρας»

Ντουρμισάι: «Μας λείπει ο Μασούρας»

Ο Αλβανός επιθετικός του Πανιωνίου στάθηκε στο γρήγορο γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά και στην αποβολή του Μακρύλλου, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μασούρα, τονίζοντας ότι λείπει πολύ από την ομάδα.

Ο Πανιώνιος δεν άντεξε στην Θεσσαλονίκη, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να γνωρίζει την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-0, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Φιορίν Ντουρμισάι στάθηκε στο γρήγορο γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά και στην αποβολή του Μακρύλλου, σε ένα χρονικό σημείο όπου ο Πανιώνιος έδειχνε να ισορροπεί το παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Αλβανός στράικερ αναφέρθηκε στον Γιώργο Μασούρα, τονίζοντας ότι ο διεθνής άσος λείπει πολύ από την ομάδα. Ο 25χρονος εξτρέμ μετακόμισε στον Ολυμπιακό, με την αποχώρησή του να αποδυναμώνει τη μεσοεπιθετική γραμμή των Κυανέρυθρων. «Λείπει πολύ από την ομάδα και από τα αποδυτήρια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Όταν αγωνίζεσαι σε μια τόσο μεγάλη έδρα και με τόσο κόσμο είναι θετικό. Ο ΠΑΟΚ έδειξε πόσο καλή ομάδα και ότι δεν βρίσκεται άδικα την πρώτη θέση. Δεχθήκαμε νωρίς γκολ και μετά ήρθε η αποβολή. Το δεύτερο γκολ μας έκοψε τα πόδια. Ήταν ένα δύσκολο δεύτερο ημίχρονο».

Για το γεγονός ότι ο Πανιώνιος είχε ισορροπήσει μετά το 1-0: «Μετά το 15ο λεπτό είχαμε ισορροπήσει. Είχαμε ευκαιρίες, πρεσάραμε. Όταν αποβάλλεται ένας παίκτης όμως γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα. Μας πείσμωσε όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Όταν όμως δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ έγιναν πιο δύσκολα».

Για τα νεύρα που βγάζει μέσα στο γήπεδο: «Όταν παίζεις ένα ματς και έχει πολλούς παλμούς είναι δύσκολα τα πράγματα πρέπει να ωριμάζεις και να διαχειρίζεσαι την κατάσταση. Από τα λάθη μαθαίνεις. Την τεχνική και την φυσική κατάσταση μπορείς να την βελτιώσεις, όμως είναι δύσκολο το εγκεφαλικό».

Για το αν λείπει ο Μασούρας: «Επειδή ήμασταν και δωμάτιο μαζί και είναι και ο κολλητός μου λείπει. Λείπει πολύ από την ομάδα και από τα αποδυτήρια και από μένα».

Για την ευκαιρία που έχασε: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έπρεπε να είχα σηκώσει το κεφάλι και να έβλεπα τους αμαρκάριστους συμπαίκτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ