Αποκλειστικό: Η Ροστόφ ενημέρωσε τον Ινγκασον ότι πωλήθηκε οριστικά στον ΠΑΟΚ!

Αποκλειστικό: Η Ροστόφ ενημέρωσε τον Ινγκασον ότι πωλήθηκε οριστικά στον ΠΑΟΚ!

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία ΠΑΟΚ - Ροστόφ για τον Ινγκάσον και ο Ισλανδός στόπερ έρχεται στην Ελλάδα άμεσα. Η σούπερ κίνηση Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη, ποιους ρώτησε και τι έμαθε για τη Θεσσαλονίκη ο παίκτης! Βρήκε ομάδα ο Χατσερίντι.

Αλλάζουν τα δεδομένα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Από την στιγμή που ο Φερνάντο Βαρέλα ζητάει 1,5 εκατ. ευρώ και ο Γεβγέν Χατσερίντι δεν έχει δείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Δικεφάλου και δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου, στην Τούμπα αποφάσισαν να κάνουν από τώρα τις αλλαγές που θέλουν. Κοιτάζοντας και στο μέλλον. Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, στο μεταγραφικό στόχαστρο του Δικεφάλου ο βρίσκεται ο Σβέριρ Ινγκι Ίνγκασον.

Ο 25χρονος στόπερ ανήκει στην Ροστόφ από την 1 Ιουλίου του 2017 και δεσμεύεται με την ρωσική ομάδα με συμβόλαιο μέχρι το 2020. Παρότι τα χρήματα που αξιώνουν οι Ρώσοι είναι πολλά, οι Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης, πήραν την υπόθεση πάνω τους και σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, φέρνουν άμεσα τον ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη, δείχνοντας πως τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει, στο σχέδιο που έχουν να κάνουν τον ΠΑΟΚ την πρώτη δύναμη στην Ελλάδα. Για πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Ροστόφ ενημέρωσε σήμερα τον Σβέριρ Ίνγκασον στο Κατάρ, όπου βρίσκεται η ομάδα του για προετοιμασία, πως φεύγει άμεσα για τη Θεσσαλονίκη, καθώς επήλθε συμφωνία για την παραχώρησή του. ΠΑΟΚ και Ροστόφ τα έχουν βρει για τη μετακίνηση του διεθνή Ισλανδού, με τον 25χρονο στόπερ να αναμένεται μέσα στις επόμενες στην Ελλάδα, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ίνγκασον αναμένεται να ξεπερνάει το 1.000.000 € τον χρόνο, με τα μπόνους, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα δεσμευτεί με τους Θεσσαλονικείς για 4 χρόνια.

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Ινγκασον ήδη μαζεύει τα πράγματά του από το προπονητικό κέντρο όπου κάνει τη χειμερινή προετοιμασία της η Ροστόφ και περιμένει ενημέρωση για να έρθει στην Ελλάδα. Μάλιστα, εμφανίζεται ενθουσιασμένος από την προοπτική να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Και επειδή είναι ομάδα πρωταθλητισμού, αλλά και διότι οι πληροφορίες που συνέλλεξε για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη (από φίλους, γνωστούς και πρώην συμπαίκτες του, που έζησαν στη συμπρωτεύουσα) είναι οι καλύτερες. Ετσι, πιθανότατα μέσα στις απόμενες ημέρες/ώρες, αναμένεται στη συμπρωτεύουσα, για να τελειώσει και τυπικά η μετακίνησή του. Μεταγραφή που θα είναι η δεύτερη ακριβότερη στην ιστορία του ΠΑΟΚ, μετά τον Λέο Ζαμπά.

Ο Ισλανδός αμυντικός φέτος είναι βασικός καταγράφοντας 19 γεμάτες συμμετοχές με την φανέλα της Ροστόφ. Ανάλογη ήταν και η πορεία του πέρσι, με 30 συμμετοχές, δικαιώνοντας απόλυτα τους Ρώσους για την επιλογή τους να τον φέρουν από την Ισπανία και συγκεκριμένα την Γρανάδα στο Ροστόφ. Ο Ίνγκασον είναι και μέλος της Εθνικής Ισλανδίας από το 2014, μετρώντας 26 συμμετοχές και παρουσία στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας.

ΒΡΗΚΕ ΟΜΑΔΑ Ο ΧΑΤΣΕΡΙΝΤΙ

Σε αυτό το σημείο, έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι η άφιξη του Ινγκασον αναμένεται να συνδυαστεί με την ταυτόχρονη αποχώρηση του Γεβγέν Χατσερίντι από τον ΠΑΟΚ. Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός, που αποκτήθηκε και χρυσοπληρώθηκε για να γίνει ο ηγέτης της άμυνας του Δικεφάλου, δεν κατάφερε να δείξει την αξία του, με αποτέλεσμα να χάσει την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου. Όλα δείχνουν ότι ο 31χρονος στόπερ έχει ήδη βρει την επόμενη ομάδα του και πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό κάτι περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ