Ο ΠΑΟΚ έπιασε Ολυμπιακό και πάει να τον ξεπεράσει

Ο ΠΑΟΚ έπιασε Ολυμπιακό και πάει να τον ξεπεράσει

Ο Δικέφαλος με το χθεσινό αποτέλεσμα έπιασε τον Ολυμπιακό, που κατείχε το ρεκόρ άμυνας με έξι γκολ σε 16 παιχνίδια στην Super League και ετοιμάζεται να τον ξεπεράσει τις επόμενες αγωνιστικές.

O ΠΑΟΚ φέτος σπάει όλα τα κοντέρ με τις επιτυχίες του στο πρωτάθλημα. Χθες πέτυχε ένα ακόμα ρεκόρ το οποίο έχει να κάνει με την άμυνα. Ο Δικέφαλος με το μηδέν που κράτησε στην άμυνα του εξακολουθεί να έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με έξι γκολ.

Μάλιστα ισοφάρισε το ρεκόρ του Ολυμπιακού στα χρόνια της Super League, καθώς ήταν η μοναδική ομάδα ως τώρα που είχε δεχτεί έξι γκολ στα πρώτα 16 παιχνίδια.

ΟI Ερυθρόλευκοι το είχAN πετύχει τόσο το 2008-09 όσο και το 2013-14. Ποτέ άλλοτε ομάδα δεν είχε να επιδείξει τόσο καλή άμυνα στο δεδομένο σημείο, μετά από 16 αγώνες. Το προηγούμενο ρεκόρ του ΠΑΟΚ ήταν από πέρσι τα επτά γκολ που είχε δεχτεί μέχρι το 16ο παιχνίδι.

Πηγαίνοντας και πίσω από το 2006, μόνο δύο ομάδες κατάφεραν να έχουν δεχτεί λιγότερα από έξι γκολ στα πρώτα 16 παιχνίδια στην ιστορία της Α’ Εθνικής. Ο Ολυμπιακός του 1972-73, που είχε δεχτεί μόλις τέσσερα, και η ΑΕΚ του 1974-75, που στα πρώτα 16 παιχνίδια της είχε παθητικό πέντε γκολ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ