ΑΕΛ – Άρης: Η κριτική των παικτών του Άρη

ΑΕΛ – Άρης: Η κριτική των παικτών του Άρη

Λάρισα και Άρης έμειναν στο 0-0 με την θεσσαλική ομάδα να έχει δοκάρι με τον Μιλοσάβλιεβιτς. Διαβάστε την κριτική των παικτών του Άρη.

Ο Άρης αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τη Λάρισα (0-0), με την τύχη να του γυρίζει τη πλάτη, καθώς και πάλι είχε δυο αναγκαστικές αλλαγές. Είναι δύσκολο να γίνει κριτική για ένα παιχνίδι που έγινε σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο.

Χουλιάν Κουέστα: Πολύ καλή παρουσία από τον Ισπανό τερματοφύλακα που ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του. Στο 27ο λεπτό έσωσε την ομάδα του , με εντυπωσιακή επέμβαση που έκανε στην κεφαλιά του Μπαργκάν.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Έλληνας αμυντικός, που τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 33ο λεπτό.

Φραν Βέλεθ: Από τους κορυφαίους παίκτες του Άρη στο πρώτο ημίχρονο. Έβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα και κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες από τους αντίπαλους επιθετικούς. Έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε.

Γιώργος Δεληζήσης: Έδειξε διάθεση και πάθος και καθάρισε όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Κουέστα. Καλή εμφάνιση από τον αρχηγό του Άρη.

Γιώργος Βαλεριάνος: Δεν αντιμετώπισε προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του με τις προωθήσεις του.

Μιτζέν Μπάσα: Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ, ενώ στο δεύτερο στο κέντρο της άμυνας, καλύπτοντας το κενό του Βέλεθ. Τα πήγε καλά σε γενικές γραμμές και βοήθησε στη καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του.

Χαβιέ Ματίγια: Από τους παίκτες που δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα από τον άσχημο αγωνιστικό χώρο. Ο Ισπανός μέσος κράτησε την μπάλα, μοίρασε κάθετες πάσες, χωρίς, πάντως, να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Ματεό Γκαρσία: Είναι δύσκολο να κρίνεις έναν ποδοσφαιριστή σε ένα τέτοιο γήπεδο. Είχε διάθεση, όμως, με εξαίρεση δυο –τρεις ατομικές ενέργειες η απόδοση του κινήθηκε σε ρηχά νερά.

Μίχαϊ Κόρχουτ: Εξαιρετικό ντεμπούτο από τον Ούγγρο , παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως εξρέμ και όχι στη φυσική του θέση. Έβγαλε μια καταπληκτική σέντρα , από την οποία λίγο έλειψε να σκοράρει ο Ντιγκινί στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τον Άρη, ενώ πέρασε και αρκετές κάθετες πάσες προς τους συμπαίκτες του. Έδειξε ότι θα βοηθήσει.

Νίκο Μαρτίνες: Είναι από τους παίκτες που δυσκολεύονται να αγωνιστούν σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Είδε διάθεση, προσπάθησε, αλλά του έλειψε η καλή τελική προσπάθεια. Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.

Νικολά Ντιγκινί: Ήταν κινητικός, έδωσε μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς και θα μπορούσε να σκοράρει στο 77ο λεπτό, όμως, ο τερματοφύλακας της Λάρισας πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση.

ΑΛΛΑΓΕΣ
Μανώλης Τζανακάκης: Καλή παρουσία από τον Έλληνα αμυντικό, που έδειξε διάθεση και πάθος και κέρδισε όλες σχεδόν τις προσωπικές μονομαχίες από τους αντίπαλους παίκτες.

Λευτέρης Ιντζόγλου: Τηρουμένων των αναλογιών τα πήγε πολύ καλά και βοήθησε στη ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του.

Μπάμπης Παυλίδης: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ