Τηλεφώνημα Καρυπίδη σε Κούγια και Γκαγκάτση

Τηλεφώνημα Καρυπίδη σε Κούγια και Γκαγκάτση

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκε ο πρόεδρος του Άρη, ενώ η ΠΑΕ αύριο θα στείλει σχετικό έγγραφο στη Super League.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται ακόμη στην Κίνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά παρακολούθησε το παιχνίδι του Άρη με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ο εμφανώς προβληματικός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λάρισας τον οδήγησε, μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με τον Αλέξη Κούγια όσο και με τον Βασίλη Γκαγκάτση.

Ο πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ διαμαρτυρήθηκε στους δυο άντρες για την κακή κατάσταση του γηπέδου, το οποίο αποκάλεσε χαρακτηριστικά «χωράφι», τονίζοντας ότι είναι απαράδεκτο να διεξάγονται αναμετρήσεις σε τέτοιες συνθήκες. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι θεωρεί ντροπή για τη Λίγκα να επιτρέπει να υπάρχουν τέτοιες έδρες, στις οποίες οι παίκτες κινδυνεύουν με τραυματισμό.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα στείλουν αύριο χαρτί στη διοργανώτρια αρχή για το ζήτημα, προκειμένου να μεταφέρουν και γραπτώς τις διαμαρτυρίες τους. Επιπλέον, στο έγγραφο θα συμπεριλαμβάνετε και αίτημα να συζητηθεί το θέμα των ακατάλληλων γηπέδων στην επόμενη συνεδρίαση της Super League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ