Λαμία – Παναιτωλικός 2-2

Λαμία – Παναιτωλικός 2-2

Τρεις αποβολές, τέσσερα γκολ και μια Λαμία που αρνείται πεισματικά να χάσει αφού γύρισε από το 2-0 ισοφαρίζοντας με τον Βουό στο 90+7.

Η Λαμία ξεκίνησε με βλέψεις νίκης κόντρα σε μια ομάδα με ίδιους στόχους στη σεζόν. Όμως η παρουσία των παικτών στο γήπεδο δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση αυτή την πρόθεση. Τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων ήταν κραυγαλέα και ο καλός μεσοεπιθετικά Παναιτωλικός, βρήκε χώρο και χτύπησε σαν την κόμπρα.

Άφηνε τη κατοχή στη Λαμία και με γρήγορες μπαλιές και συνδυασμούς εκμεταλλεύονταν τις αργές επιστροφές των παικτών του Μπάμπη Τεννέ. Κάπως έτσι οι Ρόσα (12’) και Ντίας (24’) διαμόρφωσαν το 2-0 του ημιχρόνου για τον Παναιτωλικό.

Οι αλλαγές του Τεννέ και το γκολ του Ακόστα (69′) έδωσε πνοή στη Λαμία που αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης. Το τελευταίο μισάωρο ήταν ροκ, με νεύρα αποβολές και μερικές ευκαιρίες για τη Λαμία. Τελικά σε ένα απίστευτο φινάλε ο Βουό έκανε το 2-2 στο 90+7′ για μια ισοπαλία που στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν σαν… ανέκδοτο.

Το κλειδί: Το γεγονός πως  η Λαμία δεν παράτησε το ματς. Σκόραρε γρήγορα και βοηθούμενη και από τις αλλαγές του Τεννέ γύρισε το ματς στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων.

10άρι: Με ημιτελείς προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά κινητήριος μοχλός της Λαμίας από το 60’ και μετά όταν οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Στον πάγκο: Οι παίκτες της Λαμίας που πέρασαν στον πάγκο πριν καν συμπληρωθεί το ημίχρονο. Είχαν κάκιστη εικόνα στο κακό διάστημα της Λαμίας που έτρωγε την μια φάση μετά την άλλη.

Γιατί κόουτς: Οι επιλογές Τεννέ στην στελέχωση της 11άδας. Το ότι διόρθωσε εν μέρει τα λάθη του είναι θετικό, αλλά υπονόμευσε κατά κάποιον τρόπο την όλη προσπάθεια της ομάδας του. Οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή μπορεί να πει κανείς πως τον εξέθεσαν.

Γήπεδο:  ΔΑΚ Λαμίας
Διαιτητής: Γιάννης Νεοφυτιάδης
Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια, Μιχάλης Δημόπουλος
Γκολ: Ακόστα 69’, Βουό 90+7’ / Ρότσα 12, Ντίας 24’
Κίτρινες κάρτες: Όμο, Αναστασόπουλος / Μόρας, Ρόσα, Μοράρ, Μπεχαράνο, Μαρκόβσκι
Κόκκινες: Ακόστα, Παπαδόπουλος / Μπεχαράνο

Λαμία: Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Κουκόκλης, Κοτρομάνος, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Βάντερσον, Ακόστα

Παναιτωλικός: Τσενάμο, Μιχάι, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Ντίας, Μάζουρεκ, Ρότσα, Μαρινάκης, Μόρας, Μοράρ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ