Το κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη (pics)

Το κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη (pics)

Ο Βιεϊρίνια με τον Μπίσεσβαρ εκπροσώπησαν τον Δικέφαλο στην παράδοση της ετήσιας επιταγής ύψους 64.000 ευρώ για την ενίσχυση του ΑΧΕΠΑ

Το ποδόσφαιρο είναι απλώς ένα παιχνίδι. Επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά παραμένει ένα παιχνίδι. Η αξία της ανθρώπινης ζωής, το δικαίωμα στην ελπίδα και στο όνειρο, η εξασφάλιση ενός καλύτερου αύριο για τη νέα γενιά αποτελούν σαφώς πιο σημαντικά κεφάλαια. Και ο ΠΑΟΚ με τη δύναμη και τη δυναμική του φροντίζει ώστε τα νέα παιδιά να έχουν τα κατάλληλα εφόδια για να συνεχίσουν τον αγώνα που η μοίρα τους επιφύλασσε. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος.

H θέσπιση του προγράμματος PAOK Action ήταν ίσως το πρώτο πράγμα που φρόντισε να οργανώσει ο Ιβάν Σαββίδης μόλις ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου. Ένα πρόγραμμα που χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο ισχυρό, όλο και πιο δραστήριο θέλοντας να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και οικογένειες που χρειάζονται τη στήριξή μας.

Μια από τις βασικές δράσεις του PAOK Action είναι η οικονομική ενίσχυση της Παιδοογκολογικής Πτέρυγας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Μια… κληρονομιά από τη διοίκηση του αείμνηστου Γιώργου Παντελάκη που ουσιαστικά δημιούργησε την πτέρυγα, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια λειτουργεί χάρη στην ενίσχυση του κ. Σαββίδη.

Σήμερα (21/1) ο Αντρέ Βιεϊρίνια με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εκπροσώπησαν τον ΠΑΟΚ στην παράδοση της ετήσιας επιταγής ύψους 64.000 ευρώ για την ενίσχυση του ΑΧΕΠΑ. Στα έξι χρόνια που ο κ. Σαββίδης στηρίζει την Παιδοογκολογική Πτέρυγα, έχει συμβάλει στην αγορά μηχανημάτων, ενώ έχει καλύψει τους μισθούς για την εργασία 14 ιατρών που εργάζονταν κι εργάζονται στην Πτέρυγα προκειμένου να φροντίζουν τα περισσότερα 200 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά που παλεύουν για να νικήσουν τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής τους. Τους ποδοσφαιριστές υποδέχθηκε ο αναπληρωτής καθηγητής ΑΠΘ και Διευθυντής της Β’ Παιδοογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δρ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η Κλινική λειτουργεί χάρη στον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε τους παίκτες «οικογένεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ