Ρήτρα 3 εκατ. στο συμβόλαιο του Μπίσεσβαρ

Ρήτρα 3 εκατ. στο συμβόλαιο του Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, θα είναι κάτοικος Τούμπας για τα επόμενα τρία χρόνια με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν μαζί με τα μπόνους το 1εκατ.€, με τους Θεσσαλονικείς να βάζουν και ρήτρα αποδέσμευσης.

ΠΑΟΚ και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχουν δώσει τα χέρια με τον Ολλανδό χαφ να παραμένει κάτοικος Τούμπας για τα επόμενα τρία χρόνια. Για να φτάσουμε όμως σ’ αυτή την συμφωνία, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές, χρειάστηκε να βρεθούν αρκετές φορές οι δύο πλευρές καθώς υπήρξε μια διαφορά στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και στις ετήσιες απολαβές του.

Αρχικά οι συζητήσεις ξεκίνησαν με τον Λούμπος Μίχελ, συνεχίστηκαν με το Μάριο Μπράνκο και έκλεισαν με τον Γιώργο Σαββίδη. Ο Δικέφαλος προσέφερε διετές (1+1 χρόνια) συμβόλαιο, με τον ποδοσφαιριστή να ζητάει κλειστό τριετές. Η μπίλια πήγε να καθίσει κάπου στην μέση, όμως και πάλι δεν υπήρξε συμφωνία.

Στις επαφές που υπήρξαν προς το τέλος της περασμένης εβδομάδας με τον εκπρόσωπο του η συμφωνία έκλεισε σε τριετές (κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες απολαβές να αυξάνονται στο 1 εκατ. € (μαζί με τα μπόνους), από τις 700.000 εισέπραττε από το 2016 που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ. Το έξτρα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει, από την συμφωνία είναι η ρήτρα που θα υπάρξει στο συμβόλαιο του Μπίσεσβαρ. Οι Ασπρόμαυροι απαίτησαν να μπει και αυτός ο όρος στο συμβόλαιο του 30χρουνου ποδοσφαιριστή και προσδιορίζεται στα τρία εκατ. ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως εάν κάποια ομάδα από το εξωτερικό, στο μέλλον, επιδιώξει να αποκτήσει τον Ολλανδό, θα πρέπει να δώσει στον ΠΑΟΚ το προαναφερθέν ποσό. Μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία, για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενδιαφέρθηκαν ομάδες από την Super League, αλλά και από το εξωτερικό, κυρίως από Τουρκία.

Το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν τα γραφειοκρατικά θέματα και να μπουν οι οριστικές υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Μπίσεσβαρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ