Λαμία – Παναιτωλικός : Η κριτική των παικτών της Λαμίας

Λαμία – Παναιτωλικός : Η κριτική των παικτών της Λαμίας

Σε ένα ματς με απίστευτη εξέλιξη η Λαμία ήταν πολύ κακή για 55' και καλή για τα υπόλοιπα 40' με αποτέλεσμα να μετατρέψει το εις βάρος της 2-0 σε 2-2 στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων με πρωταγωνιστές τις αλλαγές του Τεννέ.

Η Λαμία με κάκιστη αμυντική λειτουργία βρέθηκε να χάνει 2-0. Όμως με πρωταγωνιστές τους παίκτες που μπήκαν σαν αλλαγή, οι γηπεδούχοι βρήκαν δυο γκολ και ισοφάρισαν τελικά τον Παναιτωλικό σε 2-2. Ας δούμε την απόδοση των γηπεδούχων.

Παπαδόπουλος
Δεν φέρει μεγάλη ευθύνη στα γκολ καθώς τον άφησαν εκτεθειμένο οι αμυντικοί του. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα αφού δεν απειλήθηκε. Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του ματς.

Ασίγκμπα
Με κακές τοποθετήσεις και λάθη όμως όλοι οι αμυντικοί της Λαμίας, εμπλέκεται ενεργά και στη φάση του πρώτου γκολ με το άτσαλο διώξιμό του.

Παντελιάδης
Από τα αριστερά προσπάθησε με τα δυνατά του πλάγια να δημιουργήσει επικίνδυνες στιγμές για την άμυνα του Παναιτωλικού.

Κουκόκλης
Έγινε γρήγορα αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο καθώς η εικόνα του δεν ήταν καθόλου καλή και δεν υπήρχε συνεννόηση και αλληλοκάλυψη στο κέντρο της άμυνας. Σταδιακά συνήθισε τη θέση αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι αξιοσημείωτο.

Κουτρομάνος
Ίδια εικόνα με τον Κουκόλη, έγινε και αυτός αλλαγή πριν βγει το ημίχρονο από τον Τεννέ.

Βασιλαντωνόπουλος
Είχε την μοναδική απειλητική φάση της Λαμία με διαγώνιο σουτ στο ξεκίνημα του ματς, ενώ στα μέσα του ημιχρόνου μεταφέρθηκε στο άκρο της άμυνας και χάθηκε.

Όμο
Είχε τον ρόλο του κόφτη μπροστά από τα σέντερ μπακ στην αρχή αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Στη συνέχεια πέρασε στο κέντρο της άμυνας. Στο δεύτερο μέρος πήρε πρωτοβουλίες, καθάρισε φάσεις αλλά είχε και αρκετά νεύρα παραχωρώντας αρκετά φάουλ.

Μπλάζιτς
Με διάθεση, αλλά παράλληλα με πολλά νεύρα και λάθος τελικές πάσες που χαλούσαν ό,τι προσπαθούσε να δημιουργήσει.

Πίτι
Ξεκίνησε με διάθεση και κέφι αλλά σταδιακά η απόδοση του έπεφτε συνεχώς. Έγινε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο λόγω μικροτραυματισμού

Βάντερσον
Κινητικός αλλά ανούσιος ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός. Είχε εμπλοκή στη φάση του γκολ της Λαμίας και γενικά φάνηκε περισσότερο όταν ανέβηκαν οι γηπεδούχοι, παίρνοντας τα ηνία ο9ργανωτικά όταν βγήκε αλλαγή ο Πίτι.

Ακόστα
Για άλλο ένα ματς μπορεί να μην ήταν καλός για ένα διάστημα ήταν όμως εκεί που πρέπει για να κάνει το γκολ και να ξαναβάλει την ομάδα του στο κόλπο. Είχε ωστόσο αρκετά νεύρα. και αποβλήθηκε και αυτός σε μια φάση με πολλή ένταση μεταξύ αντιπάλων παικτών.

Αναστασόπουλος
Μπήκε πολύ νωρίς ως αλλαγή στη θέση του Κουτρομάνου και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν και άλλαξαν τη ροή του ματς.

Βουό
Κακός στο διάστημα που αγωνίστηκε με αρκετά λάθη. Ήταν όμως εκεί που πρέπει σδτην τελευταία φάση του ματς για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 2-2 στο 90+7’.

Καραγιάννης
Και αυτός κινητικός. Μπέρδεψε την άμυνα των φιλοξενούμενων με τις κινήσεις του και έδωσε και την ασίστ στο γκολ του Ακόστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ