ΑΕΚ: «Ψήνεται» ο Γιακουμάκης για ΟΦΗ

ΑΕΚ: «Ψήνεται» ο Γιακουμάκης για ΟΦΗ

Τον 24χρονο επιθετικό της ΑΕΚ θέλει η κρητική ομάδα και ο ίδιος θέλει να βρει χρόνο συμμετοχής

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τον Εζεκίελ Πόνσε και τον Μάρκο Λιβάγια μπροστά του στην ιεραρχία της επίθεσης, δύσκολα βρίσκει χώρο να παίξει. Ειδικά σε μια τόσο δύσκολη και απαιτητική χρονιά όπως η φετινή. Ο νεαρός Κρητικός φορ μετά το ενδιαφέρον της Μακάμπι Χάιφα του Βλάνταν Ιβιτς που δεν προχώρησε, έχει στα χέρια του το έντονο ενδιαφέρον του ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα θέλει τον… συντοπίτη επιθετικό για να ενισχύσει την ομάδα του ενόψει του δεύτερο μισού της σεζόν, στην μάχη της παραμονής. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού του με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, με τον Γιακουμάκη να «ψήνεται» να πάει στο Ηράκλειο για να αγωνιστεί και να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Κάτι που του έλειψε στην ΑΕΚ μιας και έχει φέτος 336 αγωνιστικά λεπτά σε 11 ματς (1 γκολ και 2 ασίστ), ενώ πέρυσι είχε 21 ματς σε 650 λεπτά (2 γκολ). Ακόμη δεν υπάρχουν οριστικές εξελίξεις στις επαφές, αλλά ο ΟΦΗ θέλει πολύ να τον αποκτήσει και άμεσα καθώς «καίγεται» αφού είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ομως η επιθυμία του Γιακουμάκη (έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Κισσαμικό) λέει… Κρήτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ