Μπάσιμο για Ναουέλ από τη Σπόρτινγκ Χιχόν

Μπάσιμο για Ναουέλ από τη Σπόρτινγκ Χιχόν

Η Σπόρτινγκ Χιχόν επιθυμεί την απόκτηση του Ματίας Ναουέλ και κάνει προσπάθειες ώστε να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του παίκτη και του Ολυμπιακού!

Για την απόκτηση του Ματίας Ναουέλ ενδιαφέρεται η Σπόρτινγκ Χιχόν. Οπως αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Comercio», που εκδίδεται από την Αστούρια, ο αθλητικός διευθυντής του ισπανικού συλλόγου, Μιγκέλ Τορεσίγια, έχει στις υψηλότερες θέσεις της λίστας του τον ακραίο επιθετικό του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι η περίπτωση του Ναουέλ απασχολεί από το καλοκαίρι τη Χιχόν, έγινε προσπάθεια για την απόκτησή του, αλλά τότε ο ποδοσφαιριστής επέλεξε τον Ολυμπιακό. Τώρα η ισπανική ομάδα επανέρχεται, μετά και από εισήγηση του προπονητή της, Χοσέ Αλμπέρτο Λόπεθ, με σκοπό να πείσει, τόσο τον παίκτη όσο και τον Ολυμπιακό για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του 22χρονου εξτρέμ.

Ο Ναουέλ έχει 11 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ τη φετινή χρονιά με τον Ολυμπιακό, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς και έχει πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του. Εντούτοις, τα σενάρια που τον θέλουν να επιθυμεί να αποχωρήσει από την Ελλάδα συνεχίζονται, κάτι που εφόσον ισχύει, δεν αποκλείεται να αποτελέσει… ευκαιρία της Χιχόν, στην προσπάθεια που κάνει να μπει στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ Χιχόν συνεργάστηκαν μεταγραφικά και το περασμένο καλοκαίρι, καθώς οι Ερυθρόλευκοι παραχώρησαν στον ισπανικό σύλλογο με μεταγραφή τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, με 2.500.000 €. Για την ιστορία ο Σέρβος επιθετικός έχει φέτος 23 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ με την ισπανική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ