Η ομιλία-αφύπνισης του Δώνη και η αντίδραση του Παναθηναϊκού

Η ομιλία-αφύπνισης του Δώνη και η αντίδραση του Παναθηναϊκού

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την ήττα από τη Λαμία, τους εξήγησε τα λάθη τους και απαίτησε άμεση αλλαγή, βελτίωση και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η κρίση χτύπησε τον Παναθηναϊκό και γοια αυτόν τον λόγο οι πιο έμπειροι άνθρωποι του Τριφυλλιού αποφάσισαν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να αλλάξουν την κατάσταση και να βελτιώσουν άμεσα την εικόνα του συνόλου. Εικόνα που έχει πληγεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό, με την ήττα από τη Λαμία να είναι ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε αντίδραση.

Ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας, οι άνθρωποι που τρέχουν και κρατούν τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν, αποφάσισαν να μπουν σε διαδικασία αλλαγής της κατάστασης και για αυτόν τον λόγο ο τεχνικός του Τριφυλλιού ανέβασε τους τόνους στην προπόνηση.

Μετά την ολοκλήρωση του βίντεο από τα λάθη που έκαναν στην αναμέτρηση με την ομάδα του Μάκη Χάβου, ο Δώνης αποφάσισε να δώσει το σύνθημα της αντίδρασης, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Βρισκόμαστε στην αρχή της προσπάθειας. Όποιος ή όποιοι νομίζουν ότι θα μας χαριστεί το οτιδήποτε και θα κερδίσουμε τα παιχνίδια χωρίς να δίνουμε το 100% είναι λάθος. Σε κάθε ματς θα πρέπει να δίνουμε το 100% και μόνο με αυτό τον τρόπο θα βελτιωθούμε».

Από εκεί και πέρα, Δώνης και Νταμπίζας είχαν κατ’ ιδίαν συζήτηση με αρκετούς ποδοσφαιριστές, τόσο για παρατηρήσεις όσο και για να τους ανεβάσουν το ηθικό. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία τελείως νέα και νεανική ομάδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις διακυμάνσεις, τόσο στην απόδοση όσο και στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει μόλις 3 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις. Γεγονός που κάνεις τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να… σφίγγουν τα λουριά, καθώς επιβάλλεται βελτίωση και αλλαγή της κατάστασης. Αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ