Σολδάνο: «Ανυπομονώ για το πρώτο μου γκολ» (vid)

Σολδάνο: «Ανυπομονώ για το πρώτο μου γκολ» (vid)

Ο Φράνκο Σολδάνο δήλωσε πως ανυπομονεί για το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό και εξέφρασε τη χαρά του για την υποδοχή από τους φιλάθλους των Πειραιωτών, στο ντεμπούτο του κόντρα στην Ξάνθη για τους «16» του κυπέλλου.

Ο Φράνκο Σολδάνο δήλωσε χαρούμενος για την υποδοχή του κόσμου του Ολυμπιακού στο ντεμπούτο του στα ερυθρόλευκα κόντρα στην Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και ανυπόμονος για να πετύχει το πρώτο του γκολ με τους Πειραιώτες.

Ο επιθετικός των ερυθρόλευκων μίλησε μέσω της κάμερας του Olympiacos TV και τόνισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με όσα έχει συναντήσει στην ομάδα και χαρούμενος που είχε αυτή την υποδοχή στο ντεμπούτο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που με έχουν υποδεχθεί σήμερα οι φίλαθλοι. Έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή υποδοχή. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω εκτός της χώρας μου. Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι με έχουν υποδεχθεί πολύ καλά και νιώθω πολύ άνετα».

Για το αν νιώθει ότι είναι σαν να βρίσκεται σπίτι του και αν ανυπομονεί για το πρώτο του γκολ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που ξεκίνησε στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος με υποδέχθηκε πολύ καλά. Όπως και ο προπονητής και το υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας με έχουν βοηθήσει πολύ και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να προσαρμοστώ γρήγορα. Περιμένω και ανυπομονώ για να πάρω περισσότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ