Τα… γυρίζουν οι Ιταλοί για Ντοναρούμα

Τα… γυρίζουν οι Ιταλοί για Ντοναρούμα

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μίλαν συνεχίζονται κανονικά, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποια κατάληξη - Δεν έρχεται στην Αθήνα ο Ιταλός.

Το μεσημέρι της Πέμπτης υπήρξαν δημοσιεύματα στην Ιταλία, που ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Μίλαν και ο Αντόνιο Ντοναρούμα έρχεται την Παρασκευή στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με τα νέα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ωστόσο, υπάρχει εμπλοκή στην υπόθεση του Ιταλού πορτιέρο. Συγκεκριμένα, τα τελευταία δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν ότι οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό, την Μίλαν και τον Ντοναρούμα συνεχίζονται κανονικά, χωρίς, όμως, να έχουν φτάσει σε συμφωνία οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Ως εκ τούτου ο 28χρονος τερματοφύλακας δεν θα έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή, με τους Ιταλούς να αφήνουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Οι Ερυθρόλευκοι, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, συνεχίζουν τις επαφές με τους Ροσονέρι και όλα τα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ